Vrijwillig Actief

Vrijwilligers brengen, vaak ongemerkt, levendigheid en leefbaarheid in hun omgeving. Zij maken dat verenigingen kunnen bestaan, ondersteunen hen die het nodig hebben, zorgen voor leven in de brouwerij.

 

ut Huus en Vrijwillig Actief

Ut Huus werkt met vrijwilligers waar het kan en vertrouwt in grote mate op hun inzet en betrokkenheid. Vrijwilligers en organisaties kunnen te allen tijde bij ons terecht voor vragen, persoonlijk advies en bemiddeling.

Vrijwillig Actief is ons platform voor vrijwilligers en aanbieders van vrijwilligerswerk. Of het nu gaat om eenmalig, een enkele keer of regelmatig vrijwilligerswerk. Er is altijd iets in Olst-Wijhe te doen. Zit er niet wat voor je tussen of kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze collega Gonny.

 

 

GONNY DOORNBOS
GONNY DOORNBOS

SOCIAAL WERKER

sensitief, bevlogen, spontaan

g.doornbos@uthuus.nl
06 - 39 45 60 79

 
Vertrouwenscontactpersoon

Ben je vrijwilliger bij ut Huus (Stichting Kulturhus Olst-Wijhe) en zit (of zat) je in een situatie waar jij jezelf niet prettig bij voelt? Of je herken je dit bij iemand anders? Weet dat er een vertrouwenscontactpersoon is bij wie je je verhaal kwijt kan, namelijk: Aart Burgers.

 

 

AART BURGERS

AART BURGERS

VERTROUWENSCONTACTPERSOON

aburgers@kpnmail.nl
06 - 22 85 51 17