Ontwikkelingen

Verbouwing centrale hal Holstohus (fase 2)

Het Holstohus wordt momenteel verbouwd. De uitstraling van de recent verbouwde Eetkamer Hier is ut! wordt daarmee doorgetrokken door het hele gebouw. Er ontstaat zo een sociaal-culturele marktplaats voor ontmoetingen, producten en diensten.
Klik hier voor de laatste update van de verbouwing of houdt onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte blijven.

Deze verbouwing kan tot stand komen dankzij een eenmalige bijdrage van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO): Europa investeert in zijn platteland. Ook wordt de verbouwing ondersteund door de gemeente Olst-Wijhe en provincie Overijssel.

Vertrouwenspunt sport

Het is belangrijk om melding te kunnen maken van grensoverschrijdend-/ongewenst gedrag om een veilig sportklimaat te creëren en te behouden. Meld het dus wanneer je hiermee (in)direct te maken krijgt! Dit kan je doen bij de vertrouwenscontactpersoon bij je vereniging, maar ook bij het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF. Zij bieden een luisterend oor, kunnen advies geven en waar nodig doorverwijzen.

Agenda-olstwijhe.nl

Inwoners van Olst-Wijhe willen wij graag enthousiasmeren om deel te nemen aan activiteiten die georganiseerd worden in onze gemeente. Even de deur uit, dorpsgenoten ontmoeten, een activiteit bezoeken of gewoon een bakkie doen. Via www.agenda-olstwijhe.nl is het dagelijks aanbod te vinden van wat er allemaal in de gemeente te doen is. Het is mooi om te zien dat veel inwoners zelf of via ons hun weg weten te vinden naar bewonersinitiatieven, zoals het Noaberhuus, spelletjesmiddag, het soepcafé, voorstellingen, maar ook onze eigen activiteiten.