Ontwikkelingen

Verbouwing centrale hal Holstohus (fase 2)

Het Holstohus wordt momenteel verbouwd. De uitstraling van de recent verbouwde Eetkamer Hier is ut! wordt daarmee doorgetrokken door het hele gebouw. Er ontstaat zo een sociaal-culturele marktplaats voor ontmoetingen, producten en diensten.
Klik hier voor de laatste update van de verbouwing of houdt onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte blijven.

Deze verbouwing kan tot stand komen dankzij een eenmalige bijdrage van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO): Europa investeert in zijn platteland. Ook wordt de verbouwing ondersteund door de gemeente Olst-Wijhe en provincie Overijssel.

STROOM!

STROOM! is een pionierende beweging die nieuwe vormen van besturen onderzoekt en het stapelen en delen van kennis centraal stelt. Actieve inwoners vanuit de velden sport & bewegen, welzijn, en cultuur zijn de drijvende kracht achter STROOM! Met ut Huus zetten zij hun netwerk in om actuele vragen, uitdagingen en kansen het hoofd te bieden.

Download hier ons actuele programma.

ANGELIEKE HUISMAN
ANGELIEKE HUISMAN

IDEEËENMAKELAAR EN SENIOR OPBOUWWERKER

gepassioneerd, innovatief en humor 

a.huisman@uthuus.nl
06 - 54 70 02 02

Vertrouwenspunt sport

Het is belangrijk om melding te kunnen maken van grensoverschrijdend-/ongewenst gedrag om een veilig sportklimaat te creëren en te behouden. Meld het dus wanneer je hiermee (in)direct te maken krijgt! Dit kan je doen bij de vertrouwenscontactpersoon bij je vereniging, maar ook bij het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF. Zij bieden een luisterend oor, kunnen advies geven en waar nodig doorverwijzen.

Dag!enDoen!

Dag!enDoen! is een digitale agenda voor ouderen in de gemeente Olst-Wijhe. In een oogopslag ziet u wat er die dag of week te doen is in de regio. Via de app kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een concert, koffiemiddag of wandelclub. Zo doet u niet alleen iets leuks, maar ontmoet u ook nieuwe mensen. En bovendien regelen zij het vervoer voor u.