Locaties & reserveren

 

Op onze locaties in Olst (Holstohus) en Wijhe (‘t SPOC) zijn veel mogelijkheden voor uw activiteit. Hieronder vindt u meer informatie en een sfeerimpressie per locatie. Met onze frisse kijk en ervaring denken wij graag met u mee.

Specifieke wensen of vragen?

Neem dan contact op met reserveringen@uthuus.nl of 06 – 83 22 99 18.

 

Zalenoverzicht

Ons online zalenoverzicht vind je hier.
Vind je het lastig om te beoordelen welke ruimte geschikt is voor jouw activiteit? Neem vooral contact met ons op, wij denken graag met je mee.

 

Huurvoorwaarden

Benieuwd naar onze huurvoorwaarden? Klik dan hier.

 
Het Holstohus

Teambuilding, jubileum of congres?

Op zoek naar een geschikte locatie voor een teambuilding, bedrijfsuitje of zakelijk evenement?
Het Holstohus biedt alles onder één dak.

Met verschillende ruimtes, zoals vergader- en cursuszalen, sfeervolle huiskamers, theaterzaal en eigentijdse horeca staan wij uw organisatie graag tot dienst. Laagdrempelig waar wenselijk en professioneel waar nodig.

Door ons lokale netwerk met culturele en sportieve ondernemers en organisaties verzorgen wij ook graag uw workshops en teamactiviteiten.
Met het team een lied componeren voor uw organisatie? Een tapasbuffet maken met collega’s? Een workshop theater of zang volgen? Een bootcamp volgen of een klimwand trotseren? Wij regelen het graag!

En catering nodig? Onze Eetkamer ‘Hier is ut’ verzorgt het graag voor u. Voor een goeie kop koffie, lunch of diner. Wij bieden u graag catering op maat.

Door gebruik te maken van het Holstohus en het lokale talent draagt u bovendien bij aan de leefbaarheid van onze gemeenschap; het Holstohus is de hotspot voor lokaal talent en ontmoeting.

(De video is voor de coronamaatregelen opgenomen.)

‘t SPOC/De Lange Slag

‘t SPOC-park Wijhe is een omvangrijk SPort, Onderwijs en Cultuurcomplex in Wijhe. In sporthal De Lange Slag beheert en verhuurt ut Huus verschillende sportaccommodaties, een indoor sportveld en multifunctionele ruimtes (zie foto’s). Ook vindt u hier een Grand Café met horecamogelijkheden.
Al deze faciliteiten worden benut door verschillende verenigingen en (vrijwilligers)organisaties. Neem contact met ons op als u hier uw activiteit wilt organiseren!