Vorkje prikken? Hier is ut!

Ontspanning? HIER IS UT!

ONZE EETKAMER

Eetkamer ‘Hier is ut’ is helaas door de aangescherpte coronamaatregelen gesloten, maar stilzitten doen wij niet. Hier is ut wel elk weekend genieten van de Take Out, maar dan thuis. Met elk weekend een ander menu. Bestel voor 16 uur (eetkamer@hierisut.nl) en tussen 17 & 19 uur kun je je bestelling bij ons in de Eetkamer afhalen. Steun jij ons? Dan zorgen wij voor een heerlijke maaltijd. Bedankt en hopelijk tot snel!

 

P.s.: we gaan nog meer doen. Volg ons op Facebook of Instagram en je blijft op de hoogte.

 
Ons verhaal

Voor lekker eten, goeie koffie, fijne sfeer en een heleboel meer kun je zes dagen per week terecht bij onze Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus. Bij deze aangename ontmoetingsplaats kom je in contact met elkaar, worden verse plannen gesmeed en is altijd ruimte voor iets nieuws. Zo werken we bij gelegenheid met hobbykoks en worden verenigingen en andere initiatieven uitgenodigd een deel van het programma te verzorgen. Als tegenprestatie delen zij in de omzet.

Hier is ut werkt zoveel mogelijk met leveranciers uit de buurt. Er wordt scherp ingekocht en weinig verspild. De Eetkamer staat in verbinding met de bibliotheek, de eerste etage en de centrale hal met z’n winkels, bank en gemeentebalie. Het enthousiaste team bestaat uit een mix van professionals en personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze menukaart.

 

 

Weten wat ons momenteel bezig houdt? Volg ons dan op sociale media.

Openingstijden

afhaaltijden Take Out:
wo t/m zo 17 – 19 uur 

Contact

Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
0570 – 68 39 35
eetkamer@hierisut.nl

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018