Vorkje prikken? Hier is ut!

Etentje met een groep? Hier is ut!

Ontspanning? HIER IS UT!

ONZE EETKAMER

Voor lekker eten, goeie koffie, fijne sfeer en een heleboel meer kun je zes dagen per week terecht bij onze Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus. Bij deze aangename ontmoetingsplaats kom je in contact met elkaar, worden verse plannen gesmeed en is altijd ruimte voor iets nieuws. Zo werken we bij gelegenheid met hobbykoks en worden verenigingen en andere initiatieven uitgenodigd een deel van het programma te verzorgen. Als tegenprestatie delen zij in de omzet.

Hier is ut werkt zoveel mogelijk met leveranciers uit de buurt. Er wordt scherp ingekocht, weinig verspild en plastic gaat in de ban. De Eetkamer staat in verbinding met de bibliotheek, de eerste etage en de centrale hal met z’n winkels, bank en gemeentebalie. Het enthousiaste team bestaat uit een mix van professionals en personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze menukaart.
(Op maandag en dinsdag serveren wij alleen de kleine kaart.)

 

Verzekerd zijn van een tafel? Bel ons!

In verband met de coronamaatregelen is reserveren alleen telefonisch mogelijk. Dus wilt u verzekerd zijn van een tafel? Bel ons dan vooral! 
Ook spontaan langskomen is nog steeds mogelijk. De kans is wel dan wel aanwezig dat u even moet wachten totdat er een tafel vrij komt.

Weten wat ons momenteel bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Instagram (eetkamerhierisut).

 

Take out

Ondanks dat wij verplicht gesloten zijn i.v.m. het coronavirus, blijven wij niet stil zitten.
Elke zaterdag en zondag gedurende deze ‘lock down’ hebben wij take out. Op deze manier kunt u toch nog blijven genieten van onze heerlijke gerechten, maar dan thuis. Dus koken in het weekend is niet nodig!

Openingstijden

ma t/m do 10 – 17 uur
vr 10 – 19 uur
za & zo 17 – 19 uur

Contact

Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
0570 – 68 39 35
eetkamer@hierisut.nl

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018