lekker eten?

Hier kan ut!

Ontspanning?

Hier is ut mogelijk

ONZE EETKAMER

 
Ons verhaal

Voor lekker eten, goeie koffie, fijne sfeer en een heleboel meer kun je zes dagen per week terecht bij onze Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus. Bij deze aangename ontmoetingsplaats kom je in contact met elkaar, worden verse plannen gesmeed en is altijd ruimte voor iets nieuws. Zo werken we bij gelegenheid met hobbykoks en worden verenigingen en andere initiatieven uitgenodigd een deel van het programma te verzorgen. Als tegenprestatie delen zij in de omzet.

Hier is ut werkt zoveel mogelijk met leveranciers uit de buurt. Er wordt scherp ingekocht en weinig verspild. De Eetkamer staat in verbinding met de bibliotheek, de eerste etage en de centrale hal met z’n winkels, bank en gemeentebalie. Het enthousiaste team bestaat uit een mix van professionals en personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze menukaart.

 

 
Elke vrijdag (vrij)daghap

Geen zin om aan het begin van je weekend te koken? Geen probleem, wij doen het voor je (inclusief de afwas). Elke week weer een ander menu, maar voor een vaste prijs. Reserveren (niet noodzakelijk, maar wel aan te raden): eetkamer@uthuus.nl

Volg ons op Facebook of Instagram en je blijft op de hoogte.

Openingstijden

Openingstijden
maandag   10.00 – 17.00 uur
di t/m vr    10.00 – 22.00 uur

Op zaterdag zijn wij tijdens evenementen geopend en is er, tenzij anders vermeld, voorafgaand en na afloop gelegenheid voor een drankje in de Eetkamer of op het terras.

Contact

Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
0570 – 68 39 35
eetkamer@uthuus.nl