Vorkje prikken? Hier is ut!

Ontspanning? HIER IS UT!

ONZE EETKAMER

Voor lekker eten, goeie koffie, fijne sfeer en een heleboel meer kun je zes dagen per week terecht bij onze Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus. Bij deze aangename ontmoetingsplaats kom je in contact met elkaar, worden verse plannen gesmeed en is altijd ruimte voor iets nieuws. Zo werken we bij gelegenheid met hobbykoks en worden verenigingen en andere initiatieven uitgenodigd een deel van het programma te verzorgen. Als tegenprestatie delen zij in de omzet.

Hier is ut werkt zoveel mogelijk met leveranciers uit de buurt. Er wordt scherp ingekocht en weinig verspild. De Eetkamer staat in verbinding met de bibliotheek, de eerste etage en de centrale hal met z’n winkels, bank en gemeentebalie. Het enthousiaste team bestaat uit een mix van professionals en personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze menukaart.

 

Verzekerd zijn van een tafel? Bel ons!

De kans is wel dan wel aanwezig dat u even moet wachten totdat er een tafel vrij komt.

 

(Besloten) feestje

Wist u dat het ook mogelijk is om een (besloten) feestje bij ons te geven? Wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag nog vieren of een jubileum? Wij hebben diverse mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van op ons terras, in onze Eetkamer, onze tuin of misschien zelfs elders in het Holstohus? Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op: 0570 – 68 39 35 / eetkamer@hierisut.nl

 

Weten wat ons momenteel bezig houdt? Volg ons dan op sociale media.

Openingstijden

ma 10 – 17 uur
di t/m vr 10 – 22 uur
za 12 – 22 uur
zo gesloten

Contact

Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
0570 – 68 39 35
eetkamer@hierisut.nl

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018