Zaterdag 16 november Mondo Leone

In samenwerking met Klein Koninkrijk

Filmmaker, muzikant maar vooral geboren verteller Leon Giesen kan als geen ander stilstaan bij zaken waar de meeste mensen, op het eerste gezicht totaal terecht, straal aan voorbij lopen.

Hij daarentegen gaat op onderzoek en ontdekt de wonderlijkste dingen. Die deelt hij weer in Mondo Leone (De Wereld van Leon). Een even vanzelfsprekende als unieke combinatie van film, muziek en natuurlijk verhaal.

“De Schat van Mondo Leone’ is het verhaal van het waargebeurde schatgraafavontuur waar ik in terecht ben gekomen. Daar waar volgens mijn theorie iets moest liggen… lag iets, hadden geologen met grondradar gemeten. Onder het asfalt. Ik ben dit uiteindelijk gaan crowdfunden en 1100 mensen hebben een schatkaartje gekocht voor 50 euro om het onderzoek te steunen. Uiteindelijk is de straat in het Beierse plaatsje Mittenwald opengebroken onder begeleiding van een bommenexpert. En? Het is een geweldig verhaal. Een soort kruising tussen ’The Da Vinci Code’ en ‘Buurman & Buurman’ met een prachtige twist en les aan het eind.” Aldus Leon.

Datum: zaterdag 16 november
Aanvang: 20:30
Locatie: Theaterzaal Holstohus, Olst (Jan Schamhartstraat 5)
Tickets:  € 15,- * in de voorverkoop | Aan de kassa € 17,50
*exclusief de servicekosten van Eventix

 

 

Mondo Leone

Datum: zaterdag 16 november
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Theaterzaal Holstohus, Olst (Jan Schamhartstraat 5)
Tickets:  € 15,- (exclusief de servicekosten van Eventix)
Aan de kassa: € 17,50

Regelmatig wordt er tijdens de voorstellingen en activiteiten gefilmd en/of gefotografeerd. Wanneer u dit niet op prijs stelt, meldt dit dan vooraf aan de receptie of aan de fotograaf, dan houden wij hier rekening mee.

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina, Instagram, via onze whatsapp Service en/of via onze ut Huus nieuwsbrief.