Winkel van Daar

De Winkel van Daar verkoopt fairtrade producten waarbij de mensen van DAAR – vaak in kleine ateliers of gewoon aan huis – een eerlijke prijs ontvangen voor hun prachtige handgemaakte artikelen en zo hun eigen gezin kunnen onderhouden. Er worden o.a. prachtige beeldjes, sieraden, sjaals en manden verkocht, maar ook wierook, serviesgoed, speelgoed, kaarten en boeken. Sinds een paar jaar is de winkel onderdeel van ut Huus. De winkel vormt samen met de cadeauwinkel van Overkempe een soort markt in de centrale hal van het Holstohus (Olst), waar producten van hier en daar verkrijgbaar zijn met een sociaal karakter.

Tevens is in de hal een plek ingeruimd voor de Toeristen Info (vroegere VVV) met veel informatie over Salland. De vrijwilligers van de winkel zijn tevens gastvrouw/-heer voor iedere bezoeker van het Holstohus.

Op Facebook kunt u bekijken wat er op dit moment zoal in de winkel te koop is. Maar leuker is natuurlijk om in de winkel rond te snuffelen. U zult er vast leuke ideeën op doen voor uzelf of om cadeau te geven. Komt u er niet uit?  De vrijwilligers zullen u graag adviseren.

 

Openingstijden

De winkel is ma t/m vr geopend van 10 tot 16 uur en elke zaterdag van 10 tot 12 uur.

Stichting Wereldwinkel Olst

handelend onder de naam
‘De Winkel van Daar’

Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst

wereldwinkelolst@hotmail.com

RISN/fiscaal nummer:
810067717

Bestuursleden Stichting Wereldwinkel Olst

Marjon Boswijk
voorzitter

Carla Havers
secretaris

Jan Bos
penningmeester

Het bestuur werkt onbezoldigd

© COPYRIGHT UT HUUS 2021