Nieuw project Van Huus uut

Wie wil er mee werken?

Op zoek naar gewoonten, rituelen en tradities in Olst-Wijhe
Met het nieuwe project ‘Van Huus Uut’ duiken we in de wereld van de verschillende gewoonten, rituelen en tradities waar bewoners van Olst-Wijhe waarde aan hechten. We gaan met dit project verder dan wat je ziet en kent: we zoomen in achter de schermen. Van eeuwenoude Hollandse tradities zoals Carnaval en carbidschieten tot aan tradities die wellicht wat minder zichtbaar zijn. Welke verhalen schuilen erachter? En wat gaat eraan vooraf? Met welke tradities hebben mensen gebroken?

Professionals, amateurs en verschillende kunstdisciplines
Met dit project gaan we professionals, amateurs en verschillende kunstdisciplines aan elkaar verbinden. We leggen de verhalen vast aan de hand van video, fotografie en audio wat uiteindelijk in een vorm van een doorlopende expositie zal worden tentoongesteld.

Wil je meewerken aan dit project? Leuk! Wij zijn nog opzoek naar mensen die aan de slag willen met video, fotografie en/of audio. Ervaring is niet nodig! Je gaat samen met een filmmaker, fotograaf of podcastmaker op pad.

Aanmelden of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar f.vanderpanne@uthuus.nl en laat dan graag ook weten of je je wilt aanmelden voor video, fotografie of audio.

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.