Nieuw: Studie & Flexwerkplekken

Nieuwe studie- en flexwerkplekken in het Holstohus Olst

Het Holstohus beschikt sinds kort over een aangenaam ingerichte ruimte waar scholieren, studenten, flexwerkers en zzp’ers gratis gebruik van kunnen maken. Deze ruimte is mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking tussen ut Huus en Bibliotheek Salland.

Blokken voor je toetsweek
Blokken voor je toetsweken, proefwerk of tentamens? Dat kan vanaf nu in het Holstohus.
Op de eerste verdieping is een speciale, ruime, sfeervolle stilteplek ingericht waar scholieren en studenten in alle rust kunnen studeren voor school. Een plek waar je minder snel wordt afgeleid dan bijvoorbeeld thuis of op de campus. Wil je een studiegenoot, vriend of vriendin meenemen omdat je gemotiveerder bent wanneer je niet alleen zit te zwoegen, omdat je een projectopdracht hebt of omdat je elkaar wilt overhoren? Dan is er ook een overlegtafel op diezelfde verdieping.

Thuiswerkers en zzp’ers
Ook voor deze groepen zijn de nieuwe werkplekken in het Holstohus uitermate geschikt.
Het nieuwe werken is eigenlijk niet meer nieuw. Lange reistijden, files of flexibiliteit in verband met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen, wat de reden ook is, werknemers werken steeds vaker thuis. Daar komt bij dat het aantal zelfstandigen de afgelopen jaren is toegenomen. Echter, niet alle thuissituaties zijn geschikt voor thuiswerk en daarvoor kun je nu ook in het Holstohus terecht. De flexwerkplekken en de overlegtafel bieden jou de gelegenheid om dichter bij huis te werken. Dat scheelt een paar uur in de trein of op de weg.

Bibliotheek en gratis WiFi
En, ook handig, de bibliotheek is binnen handbereik voor bijvoorbeeld naslagwerk en aanvullingen op je samenvattingen. Daarnaast beschikt het Holsthohus over WiFi waar je gratis gebruik van kan maken.

Eten en drinken
Uiteraard mag je je eigen eten en drinken meenemen maar wil je even stoom afblazen of heb je een zakelijke meeting? Dan kan je daarvoor terecht in Eetkamer ‘Hier is ut’ op de begane grond. Even genieten van een cappuccino, een kop verse gemberthee of van één van de gerechten van de lunchkaart. Kun je daarna weer vol energie aan de slag.

Locatie studie- en flexwerkplekken
Eerste etage Holsthohus | Jan Schamhartstraat 5 Olst

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.