Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Welzijn
  • >
  • Stroom: bewegen naar nieuwe vormen van besturen

STROOM!

STROOM! is een groep inwoners die graag samen met andere inwoners uit Olst-Wijhe, werkt aan vragen, problemen en kansen op het gebied van sport, cultuur en welzijn voor, door en met de gemeenschap in Olst-Wijhe. Het is geen juridische of formele organisatie, meer een 'gelegenheidsbond' rondom een gezamenlijk geconstateerd thema. 

Via STROOM! wordt er momenteel al hard gewerkt aan enkele bijzondere en mooie initiatieven:

(Klik op de tekst of in de menubalk aan de linkerkant om meer over het onderwerp te weten te komen. Zie ook de hand-out onderaan deze pagina.)

Vraag, tip of advies?
Heeft u te maken met een uitdaging in het sport-, cultuur- of welzijnslandschap en vindt u het belangrijk genoeg om hier iets aan te doen? Of heeft u kennis over bovenstaande onderwerpen die u graag met ons deelt? Wij horen graag van u. U kunt contact opnemen met kwartiermaker van ut Huus: Marieke Korterik (m.korterik@uthuus.nl / 06 - 50 50 57 68).

Hand-out
Kent u iemand of een organisatie die de kennis, advies en het netwerk van STROOM! kan gebruiken voor zijn/haar uitdagingen in de sport-, cultuur of welzijnslandschap? Breng hen dan op de hoogte via de hand-out van stroom. Te downloaden als digitale versie of als printbare versie.