Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Ontmoetingsactiviteiten

Lijkt het je leuk om mensen te ontmoeten? Samen met anderen eten, koffiedrinken, muziek luisteren of knutselen? In verschillende dorpen en kernen in Olst-Wijhe zijn we regelmatig betrokken bij ontmoetingsactiviteiten. Van gezamenlijke maaltijden voor senioren tot knutselmiddagen voor kinderen met en zonder een beperking. 

Hieronder vind je een korte uitleg per activiteit. Waar en wanneer ze plaatsvinden? Kijk even in onze Agenda, je bent van harte welkom!

Het Noaberhuus

Het Noaberhuus kun je binnenlopen voor een kop koffie of thee en anderen ontmoeten. Dit burgerinitiatief heeft, naast de inloop in de Bastiaan, ook een plek in het Holstohus gevonden. Het Noaberhuus staat voor verbinding tussen mensen. 

De Huuskamer

De Huuskamer is er voor mensen met geheugenproblemen of dementie. Doel van de bijeenkomsten in het Holstohus is om iedereen een ontspannen ochtend te bieden. Er wordt vraaggericht gewerkt: activiteiten worden in samenspraak georganiseerd, waarbij er in het collectief aandacht is voor het individu.

Koffie & krant

Een uitgelezen mogelijkheid om samen de kranten door te nemen, over het nieuws te praten en te discussiëren onder het genot van een bakje koffie of thee met iets lekkers.