Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Delen kan op vele manieren. Bekend is dat je bij ut Huus ruimtes kan huren en delen met anderen. Dat blijven we doen. Belangstelling? Klik hier voor de mogelijkheden.

Steeds vaker zien we mensen die een werkplek zoeken binnenlopen en plaats nemen in één van de openbare ruimtes, zoals de Brasserie of de bibliotheek. Daarvoor is het huren van een ruimte niet nodig. Een kop koffie is snel besteld en Wifi is aanwezig. Zo treft u andere flexwerkers of zelfstandig ondernemers in een informele sfeer en kunt u expertise uitwisselen.

Maar delen betekent nog veel meer. Beschikt u over talent dat u met anderen wilt delen? Dat kunt u bijvoorbeeld doen door vrijwilligerswerk te verrichten. ut Huus bemiddelt tussen vraag en aanbod. Klik hier als u de vrijwilligersvacaturebank wilt bekijken.

Anderen ontmoeten en uw ervaringen delen? Ook daar is ut Huus je geschikte partner voor. Er is een keur aan activiteiten waaraan u kunt deelnemen en op die manier anderen ontmoeten en als u daar behoefte aan heeft uw ervaringen te delen. Nieuwsgierig? Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Geen zin om u aan te melden voor een activiteit, maar wel behoefte aan contact? U bent van harte welkom. U kunt vrijblijvend gebruik maken van de verschillende publieksruimtes en daar een boek lezen, koffiedrinken of een praatje maken. Want wat is er prettiger dan onder de mensen te zijn.