Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures

vrijwillig actief nb

Bekijk hier 3 uitgelichte vrijwilligersvacatures. Voor alle vacatures: kijk op de website van Vrijwillig Actief, het uitzendbureau voor vrijwilligers in Olst-Wijhe.

Scouting Olst-Wijhe zoekt flexibele duizendpoot

Ben jij echt een outdoor persoon? Zeg je bij het horen van vlotten bouwen, klimmen, droppings, “kom maar op”? Maar vind je het ook heerlijk om activiteiten voor de jongsten te organiseren zoals knutselen, bakken of spelletje?

Dan horen wij graag van jou! Laat een leuk berichtje achter bij Jan-Willem janwillem.aberson@gmail.com en wie weet tot snel.

Creatieve "bij" bij ABC de Cirkel.

Voor zowel individuelen als groepen zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om met onze cliënten samen activiteiten te ondernemen. Dit kan zijn een stukje wandelen, een fotografiecursus aanbieden, maar ook eigen creatieve invulling is welkom.

Heeft u een dagdeel vrij (bij voorkeur maandag- en/of vrijdagmorgen) en wilt u hier graag een bestemming aan geven? Dan horen wij graag van u via a.terwisscha@abcdecirkel.nl.

Gezocht: man met leuke, maar ook serieuze babbel

Heeft u zin om niet alleen op het terras te zitten of gewoon te kletsen met iemand? Vriendendiensten Deventer en Olst-Wijhe zoekt een mannelijke vrijwilliger die het leuk vindt om niet (te) serieuze gesprekken te voeren met hun deelnemers tussen de 20 en 80 jaar. Dit kan zijn onder het genot van een wandeling, maar ook op het terras of simpelweg aan een tafel onder het genot van een lekker bakje koffie.

De voorkeur is voor einde dag, avond of weekend, maar op andere momenten bent u ook welkom. Wij horen graag van u: maatjes@vriendendienstendeventer.nl.