Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures

vrijwillig actief nb

Bekijk hier 3 uitgelichte vrijwilligersvacatures. Voor alle vacatures: kijk op de website van Vrijwillig Actief, het uitzendbureau voor vrijwilligers in Olst-Wijhe.

Infocentrum IJssel zoekt activiteitenvrijwilliger
Vindt u het leuk om informatie over te dragen op jong en oud? Lijkt het u leuk om samen met schoolkinderen waterbeestjes uit de kolk te vissen of met groepen op natuurexcursie te gaan? Dan is het Infocentrum IJssel op zoek naar u!

E-mailadres voor vragen en reacties: administratie@infocentrumijssel.nl

Vrijwilliger Scouting Olst-Wijhef
Scouting Olst-Wijhe ziet graag vrijwilligers met eigen talent. Is leiding geven helemaal jouw ding en houd je van uitdagende outdoor activiteiten als klimmen, hakken en dropping? Of zit je liever in het beheer van materialen, het terrein en het gebouw? Of vind je het geweldig om (nieuwe) activiteiten op te zetten en te organiseren? Dan is de scouting op zoek naar jou!

E-mailadres voor vragen en reacties: janwillem.aberson@gmail.com

Hou jij van praatjes maken?
Heb je humor en maak je graag een praatje? Vriendendiensten zoekt een vrouwelijk maatje dat het leuk vindt om eens in de twee weken samen met een man (middelbare leeftijd) een praatje te maken. Vriendendiensten is er voor mensen die in aanraking zijn of zijn geweest met de psychiatrie. De deelnemers wonen over het algemeen zelfstandig en zijn tussen de 18 en 80 jaar oud.

Om als vrijwilliger maatje te worden hoef je geen kennis van of ervaring in de psychiatrie te hebben. Ga je deze uitdaging aan? We horen graag van je: maatjes@vriendendienstendeventer.nl