Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures

vrijwillig actief nb

Bekijk hier 3 uitgelichte vrijwilligersvacatures. Voor alle vacatures: kijk op de website van Vrijwillig Actief, het uitzendbureau voor vrijwilligers in Olst-Wijhe.

 

Vrijwilliger bij ons Ontmoetingscafé! 
WijZ Welzijn Olst-Wijhe zoekt voor haar Ontmoetingscafé een vrijwilliger die het leuk vindt om spelletjes etc. te doen met jongeren tussen de 11 en 17 jaar met een beperking.U start met een inwerkperiode, waarin u en uw contactpersoon regelmatig contact met elkaar hebben. De inwerkperiode bestaat bijvoorbeeld uit het leren kennen van uw collega's, werkplek en de activiteit die u gaat doen. Aan het eind van de inwerkperiode 
bent u voldoende geïnformeerd om uw taken goed uit te oefenen.  Wanneer dit gewenst is, regelt de contactpersoon begeleiding in de vorm van cursussen, scholing of ondersteuning door derden.
E-mailadres voor vragen en reacties: a.nijboer@wijz.nu
 
 
Kun je jeu de boulen?
En wil je, samen met een ervaren vrijwilliger, bezoekers en bewoners van Sint Willibrord begeleiden bij het mooie jeu de boules spel?Neem dan nu contact op met Petra Burink.
E-mailadres voor vragen en reacties: p.burink@carinova.nl
 
 
Vrijwilliger voor de toko.
Zorgcentrum Het Weijtendaal heeft een leuke toko, maar te weinig vrijwilligers om deze te bemannen. Is dit iets voor u? U zet levensmiddelen klaar en verkoopt deze aan cliënten van het Weijtendaal.De toko is ieder dag open van 08.30 uur tot 11.30 uur. U bent klantgericht, heeft geduld en bent behulpzaam. U werkt samen met een 
andere vrijwilliger.
E-mailadres voor vragen en reacties: p.oudammerveld@hetzand.nl