Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Vrijwilligersvacatures uitgelicht

Vrijwilligersvacatures uitgelicht

vrijwillig actief nb

Bekijk hier 3 uitgelichte vrijwilligersvacatures. Voor meer vacatures: kijk op de website van Vrijwillig Actief, het uitzendbureau voor vrijwilligers in Olst-Wijhe.

Ouderen zoeken tabletuitleg

Dan!enDoen! zorgt ervoor dat ouderen die vaker aan activiteiten willen deelnemen via een tablet iedere dag een activiteitenoverzicht van de dag. Wie zouden deze ouderen de eerste weken wegwijs willen maken in het gebruik van de tablet? Belangstellenden kunnen contact opnemen met Karin via: karin@dagendoen.nl of tel. 06 36157855.

Jongetje (3) zoekt maatje

1 op 1 aandacht voor jongetje (3 jaar) met het syndroom van down. Samen spelen, lezen, boekjes kijken, kleuren op de kinderopvang. Deze vacature is geschikt voor vrijwilligers maar ook voor stagiaires.
Belangstelling? Neem contact op met Herma Spoolder (Evenmens): hspoolder@evenmens.nl

Slechtziende zoekt 2e paar ogen

Zin in een dagje uit? Als vrijwilliger bij de Oogvereniging begeleid je een groep van 25 tot 30 blinden en slechtzienden tijdens een informatief en gezellig dagje uit. Je helpt mensen die wat hulp nodig hebben. Je geeft de blinde of slechtziende een arm of hand waar nodig en helpt hem/haar zo op de weg. Je vertelt wat er te zien is en helpt bij het verrichten van allerlei hand- en spandiensten die tijdens een dagje uit moeten gebeuren.
Interesse? Stuur een e-mail naar: anita.beenen@casema.nl