Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Vind de vacature die bij je past

Vind de vacature die bij je past

vrijwillig actief

 

Vrijwillig Actief heeft een ruim bestand met vacatures van kinderwerk tot bestuurswerk, korte klussen tot taken voor onbepaalde tijd.

Momenteel bevat de site 60 vacatures. Kijk hier in de vacature top 3, zoek in het zoekmenu of bekijk alle vacatures tegelijk en vind de vacature die bij jou past. Als je op zoek bent naar een specifieke organisatie, kun je ook de lijst met organisaties bekijken.

Vacatures van de week:

Bent u onze gastvrouw/-heer?
Het Thomashuis zoekt een vrijwilliger die in onze kantine die gastvrouw/heer wil zijn. U helpt onze deelnemers met een verstandelijke beperking met kantinewerkzaamheden (koffie zetten etc.) U heef affiniteit met onze doelgroep en bent 1 of meerdere dagdelen van 3 uur per week beschikbaar. Iets voor u? Emailadres voor vragen en reacties: worksjopdagbesteding@gmail.com.


Gaat u onze buurtbus besturen?
Wij zijn op zoek naar mensen die de buurtbus willen besturen tussen Olst en Raalte. Er wordt gereden met een dienstregeling, waarbij rekening wordt gehouden met de tijden die men beschikbaar is. De buurtbus is een vorm van Openbaar Vervoer, die gereden wordt door vrijwilligers en die er voor zorgt dat het platteland bereikbaar blijft.
Chauffeurs moeten inbezit zijn van een rijbewijs B. Het is een leuke activiteit waarbij je veel mensen ontmoet en met een busje rijdt door het mooie Salland.
E-mailadres voor vragen en reacties: info@buurtbussalland.nl

 
Heeft u groene vingers?
Er wordt in de Heemtuin Veermans Hof weer groot onderhoud gepleegd op zaterdag 3 november (Landelijke Natuurwerkdag) Ongewenst onkruid wordt verwijderd, er wordt gesnoeid en paden worden netjes gemaakt. Wilt u ons helpen? U bent welkom vanaf 9.00 uur.
E-mailadres voor vragen en reacties: heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl