Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Valentijnseditie Sing de longen uit je lijf

Valentijnseditie Sing de longen uit je lijf

valentijnseditie sing a long web

14 februari, de dag van de liefde: Valentijnsdag. Sommige mensen pakken enorm uit en schreeuwen van de daken van wie ze houden. Anderen geven hun lief een knipoog of laten de dag liever voorbij gaan als elke dag van de week.

“We moeten wat meer liefde de wereld insturen en meer waardering naar elkaar uitspreken”, vindt troubadour Corinda van Tilborg. En wat is een betere dag om dat te doen dan Valentijnsdag en muziek te gebruiken als middel?

Elke tweede vrijdag van de maand is er in het Holstohus bij Eetkamer Hier is ut de Sing a long: onder begeleiding van Corinda en haar gitaar samen liedjes zingen onder het genot van een lokaal hapje en een drankje. De februari editie is verplaatst naar donderdag 14 februari en staat in het teken van Valentijnsdag.

Valentijnsverrassingsmenu voor 2 personen

Maak er samen met uw partner een onvergetelijke avond van! Neem hem/haar mee naar de Sing a long Valentine bij Eetkamer Hier is ut in het Holstohus te Olst. Een tafeltje inclusief het Valentijnsverrassingsmenu voor 2 personen voor €47,50 is te reserveren via eetkamer@uthuus.nl of 0570 - 68 39 35.

Corinda zal als vertrouwd de avond live verzorgen met haar gitaar en liedjes over de liefde. Bij de Eetkamer en op de website van ut Huus (www.uthuus.nl) zal van 21 t/m 30 januari een lijst komen met de liedjes die zij op die avond kan zingen. Wilt u zelf één van die liederen zingen voor uw man of vrouw? Dat kan! Maar ook rustig genieten van de avond terwijl Corinda jullie nummer speelt is uiteraard ook gewoon mogelijk.

Kom genieten, ontspannen en samen de liefde vieren. Tot ziens op donderdag 14 februari vanaf 18 uur.