Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Update verbouwing Holstohus: de (weder)opbouw is in volle gang

Update verbouwing Holstohus: de (weder)opbouw is in volle gang

verbouwingsbord versie def

Februari stond in het teken van slopen, boren, zagen en vooral een hoop lawaai in de centrale hal van het Holstohus. Maart zal in het teken staan van kwasten, veel potten verf en de wederopbouw.

De vloer gelegd door Frits van der Linden is al volop in gebruik. Het vertrouwde fotohokje dat altijd links van de trap stond, is verhuisd. Daarnaast heeft het een stoere, maar ook speelse uitstraling gekregen doordat het nu verwerkt is in houten etalage onder de trap. WEL Creaties is druk bezig om de laatste werkzaamheden rondom stellages en het houtwerk te voltooien. Schilderbedrijf Harleman is al begonnen met de eerste lagen verf en Assink Weustink gaat er voor zorgen dat alles technisch werkt. Tenslotte gaan de ontwerpers van de gehele verbouwing, Ruim2, zorgen dat alles gestyled wordt opgeleverd. Met een kleine 2 weken moet we allemaal van het resultaat kunnen genieten.

Deze verbouwing kan tot stand komen dankzij een eenmalige bijdrage van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. Ook wordt de verbouwing ondersteund door de gemeente Olst-Wijhe en provincie Overijssel.

Deze verbouwing is fase 1. Op maandag 3 juni, na de verkiezingen zal de 2e fase van de verbouwing van start gaan. Dan wordt de droom van de sociale-culturele-marktplaats in het Holstohus echt helemaal gerealiseerd.