Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Restyling Brasserie Holstohus: de deuren gaan een paar weken dicht

Restyling Brasserie Holstohus: de deuren gaan een paar weken dicht

brasserie_2

Ut Huus heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuw concept voor het Holstohus. Op de verdieping is de sfeer open en eigentijds. Die sfeer gaan we ook doortrekken naar de Brasserie en later dit jaar naar de rest van de begane grond.

Om het nieuwe seizoen meteen in die nieuwe eigentijdse sfeer te beginnen, moet er in de zomer hard gewerkt worden. En dat betekent dat de Brasserie gesloten is vanaf vrijdagmiddag 20 juli tot uiterlijk maandag 27 augustus. Reserveringen die uitgebreide catering vragen in die periode kunnen we helaas niet aannemen, maar voor een kop koffie in een vergaderzaal kunnen we uiteraard wel zorgen.

Heeft u al een reservering gemaakt? Die gaat gewoon door!

Maar er gaat nog meer veranderen. De Brasserie krijgt ook een nieuwe naam en een nieuwe menukaart. Kortom alle reden om na 27 augustus een bezoek te brengen aan het Holstohus en aan de Brasserie. Wij ontvangen u graag met onze gastvrije team.

En wilt u graag de feestelijke opening beleven? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 15 september (tijdens de Jaarmarkt). Die dag is er een speciaal feestprogramma en laten wij u graag de vernieuwde Brasserie zien.