Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Marktpleinkarren in het Holstohus

Marktpleinkarren in het Holstohus

kar_voor_marktplaats_5

Een sociale culture marktplaats, ook wel bekend als het vanHier en vanDaar concept, is een droom van ut Huus die nu verwezenlijkt kan worden.

Met de producten van hier gemaakt door Overkempe, genieten van lokale lekkernij in de nog te vernieuwen Brasserie en de producen van daar bij de Winkel van Daar (voorheen De Wereldwinkel).

De eerste stap in deze nieuwe richting, was al de overname van de Brasserie per 1 april jongsleden. Om het gehele concept te realiseren, gaat er een heuse herinrichting plaatsvinden waarbij de stijl en sfeer van de eerste verdieping wordt doorgetrokken naar de centrale hal. Er komen meer zitplekken zodat men op een ontspannen, gemoedelijke manier elkaar kan ontmoeten, een kopje koffie kan drinken, rustig een boek kan lezen of even inkopen doen van producten vanHier en vanDaar.

Tevens komen er marktkarren in de centrale hal te staan met producten van lokale producenten en/of hobbyisten. Die karren kunnen gehuurd worden voor ‘exposure’ of verkoop van producten. 

Deze totale droom kan dankzij de Leaderbijdrage van de Europese Unie, provincie Overijssel en de gemeente Olst-Wijhe, verwezenlijkt worden. Bent u geïnteresseerd in de huur van de marktkarren of wilt u meer over dit concept weten, neem dan contact op met directeur bestuurder van ut Huus, Angelieke Huisman, via a.huisman@uthuus.nl