Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Maak kennis met ‘team gastvrijheid’ en de vernieuwde Brasserie

Maak kennis met ‘team gastvrijheid’ en de vernieuwde Brasserie

naamloos

Als je in de zomermaanden in het Holstohus hebt rondgelopen, dan heb je vast de afgeplakte ramen en het bord “werk in uitvoering, excuus voor het ongemak” wel gezien. De brasserie is een restyling ondergaan, maar ook het horecateam is getransformeerd naar ‘team gastvrijheid’.

Dit team verzorgt niet alleen de horeca in de Brasserie, maar ook het beheer en faciliteiten op de exploitaties van ut Huus: het Holstohus, ’t SPOC en nu tijdelijk ook het Sportcafé De Hooiberg.

Naast de nieuwe gezichten, zijn ook de vertrouwde gezichten nog steeds op onze locaties te zien. Daarom stellen wij het hele team graag even aan jullie voor. Op de foto vlnr: Björn Rozendal, Jenny Sterling, Agus Velthuis, Wieneke Kolk, Harry Harmsen. Op de foto ontbreken Paul Balstra en Stefan Klieverik, de beheerders. Daarnaast zijn er een aantal flexkrachten die het team zullen ondersteunen.

De handen van het team jeuken om aan de slag te gaan in de vernieuwde Brasserie, zo beaamd ook Wieneke. “Ik kijk het meest uit naar de drukkere periode, ik ben namelijk begonnen in de rustige periode. Vooral nu met de gehele nieuwe brasserie. Kom hem een keer bezoeken zou ik zeggen.”

15 september is het feest, u komt toch ook?

Op zaterdag 15 september vieren wij feest. Om 9 uur gaan de deuren open en wordt ook de nieuwe naam bekend voor het publiek. Gedurende de hele dag kan men genieten van de speciale Jaarkaart. Tevens is er einde middag live-muziek van ‘De Zaak’ en zal de nieuwe menukaart worden gepresenteerd. Ook hebben we een speciale (her)openingsactie: ‘wie gun jij een lunch voor 2?’. Deelname is via Facebook mogelijk, maar ook in de Brasserie. De 5 winnaars worden ook op 15 september bekendgemaakt. Om 17 uur heffen wij het glas. Proost u met ons mee?