Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • “Kan jij mij helpen?”

“Kan jij mij helpen?”

vrijwillig actief nb

(On)regelmatig een extra handje hulp kunnen wij allemaal weleens gebruiken. Of gewoon een leuk maatje om gezellig samen activiteiten mee te ondernemen. Zo ook onderstaande mensen. Wie kan hen helpen?

Leergierige dame zoekt enthousiaste computerdeskundige
Een alleenstaande, leergierige dame uit Olst is op zoek naar iemand die haar de basisvaardigheden voor computergebruik wil aanleren. Ken jij de basisvaardigheden van computeren en vind je het leuk om iemand 1-op-1 hierin wegwijs te maken? Dan horen wij het graag! Vragen en reacties kunnen worden gericht aan Herma Spoolder (Evenmens): hspoolder@evenmens.nl


Spontante dame zoekt mede manga/anima-liefhebber
Wat is manga/anima? Dat legt een jonge, actieve dame uit Wijhe je graag uit. Zij zoekt een maatje om op een doordeweekse middag gezellig samen activiteiten te ondernemen. Lijkt het je leuk om met deze spontane dame te wandelen, fietsen of je bezig te houden met manga/anime? Meld je dan bij ons aan!
Reacties kunnen gestuurd worden naar: maatjes@vriendendienstendeventer.nl


Expositie zoekt creatieveling
Het Infocentrum IJssel Den Nul is op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het bedenken en samenstellen van exposities. Exposities die verwijzen naar natuur, cultureel erfgoed of De IJssel. Er zijn altijd kleine wisselende exposities beneden en wat grotere wisselende exposities boven op de vide. Het werk is creatief, in groepsverband, afwisselend en geeft voldoening als er weer veel bezoekers op de expositie afkomen.

Vragen en reacties kunnen gestuurd worden naar: administratie@infocentrumijssel.nl