Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Even voorstellen: onze nieuwe medewerkers

Even voorstellen: onze nieuwe medewerkers

anne

In de afgelopen paar weken en maanden is het team van ut Huus uitgebreid. Daarom stellen wij graag enkele nieuwe gezichten aan het publiek voor:

 

 

Cor Hoekstra

Sinds 1 mei ben ik, Cor Hoekstra, werkzaam als financieel beleidsmedewerker bij ut Huus. Ik woon nu 2 jaar in Olst en ben blij de mogelijkheid te hebben gekregen om werk dicht bij huis te vinden en ook nog een bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenschap van Olst-Wijhe. Mijn taken bestaan uit het ondersteunen van directeur-bestuurder Angelieke met het financieel economisch beleid. Daarnaast werk ik samen met Rita aan het verder professionaliseren van de administratieve organisatie binnen onze groeiende organisatie. Ik heb in het verleden veel ervaring opgedaan in financiële functies, die ik heel goed kan inzetten voor ut Huus en daarnaast alle klussen die ik oppak. Op maandag en donderdag kun je mij in het Holstohus vinden. De vrije tijd vul ik met wat kleine administraties voor een aantal bedrijven en daarnaast ben ik gek op wandelen, fietsen, koken en zoveel mogelijk genieten van de natuur. De eerste 2 maanden heb ik als bijzonder prettig ervaren met gezellige hardwerkende collega's in een goede sfeer. Ik vertrouw erop hier ook een bijdrage aan te kunnen leveren. 

 

Anne Kamphuis

Mijn naam is Anne Kamphuis. Met mijn man en onze drie dochters (5, 3 en 1 jaar) woon ik in Deventer. Sinds april dit jaar ben ik bij ut Huus gestart als projectmedewerker welzijn, cultuur en sport. Ik draag graag bij aan een gemeenschap waar mensen zich thuis voelen, waar ieder zich een gelijke voelt en waar talenten worden erkent. Ontmoeten, delen en verbinden, de drie woorden die bij ut Huus centraal staan, daar kan ik me helemaal in vinden!

Zoals bekend heeft ut Huus eerder dit jaar de Brasserie in het Holstohus overgenomen. Twee bekende gezichten, Harry Harmsen & Agus Velthuis, zijn toegevoegd aan ons team. Zij blijven in de Brasserie werken. Ook Wieneke Kolk, een relatief nieuw gezicht in de Brasserie, is sinds kort werkzaam bij ut Huus. In de volgende nieuwsbrief (eind augustus/begin september) zullen wij het hele team gastvrijheid aan jullie voorstellen. Het team gaat namelijk verder uitgebreid worden.