Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • De droom van sportdorpen Olst-Wijhe gaat verder

De droom van sportdorpen Olst-Wijhe gaat verder

logo-kom-van-de-bank-rgb

September… de maand dat de meesten de vakantie weer achter de rug hebben en het ‘normale’ leven weer opgepakt gaat worden. Ook de maand dat de nieuwe competities beginnen en men de BBQ kilo`s eraf wil hebben.

Bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. Weet je nog niet welke vorm van beweging bij je past? Sportdorpen Olst-Wijhe en Sociaal Vitaal, ondersteund door ut Huus, helpen je hier graag mee. Kom naar één van de evenementen.

Zondag 16 september van 13:30 – 16:00 uur zal ‘Kom van de bank’ aanwezig zijn op het Olsterfeest. We zijn te vinden op het pleintje voor gebouw ‘Westervoorde’.

Bootcamp voor volwassen, maar ook kinderbootcamp, Cognitieve Fitness en KanJam Frisbee zullen daar aanwezig zijn. Kom ook en doe vooral mee!

Zaterdag 22 september van 12:00 – 16:00 uur Sportclub Wesepe, Boxbergerweg 38A te Wesepe.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder dynamictennis, beachvolleybal, beachtennis en Cognitieve Fitness. Maar ook diverse andere vernieuwende sport- en beweegactiviteiten. En het leuke is, je mag zelf meedoen! Op www.komvandebank.nl zijn alle programma`s en de vernieuwende beweegactiviteiten te vinden. Sportdorpen Olst-Wijhe hoopt je vooral via het gevarieerde programma te kunnen enthousiasmeren om vaker van de bank te komen. Niet alleen, maar ook samen met vrienden, familie en/of buren. Want zeg nou zelf, samen bereik je toch meer dan alleen?