Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Leadersubsidie

Leadersubsidie vanHIER en vanDAAR

vanHIER en vanDAAR project
Het ‘vanHIER en vanDAAR’ project in het Holstohus in Olst is van start gegaan. Een project om een sociale culturele marktplaats in het Holstohus verder te ontwikkelen waar het nog meer een plek wordt om te ontmoeten, delen, af te nemen en een bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenschap op een gemoedelijke manier. Meer zitplekken om op een ontspannen, gemoedelijke manier elkaar te kunnen ontmoeten, kopje koffie drinken, rustig een boek lezen of producenten van hier en van daar (lokaal, regionaal en Fairtrade) kopen zullen hier aan gaan bijdragen. 

ELFPO: Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Dankzij een eenmalige Leaderbijdrage van de Europese Unie, provincie Overijssel en de gemeente Olst-Wijhe is het mogelijk om de sociaal culture marktplaats in de centrale hal te gaan realiseren. Deze financiële steun komt uit het ELFPO; Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn Platteland. VanHier en VanDaar ontvangt €65.314 (50% EU, 25%% provincie Overijssel, 25% gemeente Olst-Wijhe).

De sfeer van de eerste verdieping wordt met dit project doorgetrokken naar de centrale hal. Een concept wat zowel ouderen als jong volwassenen met kinderen moet gaan aanspreken. Via onze website en Facebookpagina houden wij jullie graag op de hoogte van de vorderingen.