Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

 

Kleding huren

Onze collectie is grotendeels te zien via foto's op deze website, in een fotoboek in de winkel van Overkempe in het Holstohus en in zijn geheel op de Klere(n)zolder op het terrein van Overkempe in Olst.

Voor het huren van kleding maakt u een telefonische afspraak met één van de contactpersonen. Via de telefoon wordt bepaald of een bezoek aan de Klere(n)zolder noodzakelijk is, of dat de bestelling telefonisch verwerkt kan worden.

In het eerste geval maakt u een afspraak met de contactpersoon om samen op de Klere(n)zolder de kleding uit   te zoeken die u wilt huren. In veel gevallen kan de kleding dan direct meegenomen worden.

In het tweede geval geeft u door welke kleding u wilt huren en zorgen de medewerkers van de Klere(n)zolder     ervoor dat deze één dag voordat u deze nodig heeft af te halen is in de wonkel van Overkempe in het     Holstohus. 

Kleding retourneren

De gehuurde kleding dient één à twee dagen na gebruik SCHOON terug gebracht te worden bij de winkel van Overkempe in het Holstohus. Mocht dit een bezwaar zijn, dan kunnen hierover individuele afspraken gemaakt worden. 

Prijzen en wijze van betaling

Er zijn vaste prijzen;

een compleet kostuum           €  5,-

één onderdeel( jas,rok,broek) € 2,50

kleding voor groepen*            €  1,-

* Dit geldt voor gymnastiek- en dansverenigingen bij een minimale afname van 10 stuks

 

In bepaalde gevallen wordt een borgsom gevraagd. Dit wordt met de contactpersoon afgesproken. Betaling geschiedt in de winkel van Overkempe in het Holstohus.

De openingstijden van de winkel van Overkempe in het Holstohus zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag  8.30 - 16.00 uur

Zaterdag                 10.00 - 16.00 uur

Zondag                   gesloten

 

Een bezoek aan de Klere(n)zolder is alleen op afspraak. Hiervoor wordt gezamenlijk een dag/tijd afgesproken