Buutenshuus Bewegen

Deze zomer hoef je je als kind niet te vervelen. Voor alle kinderen van 6 jaar en ouder is er een zomerprogramma met leuke, creatieve en actieve activiteiten. Hieronder vind je meer details.

Programmadetails

Elke maandag verzamelen we in Olst bij het Holstohus (Jan Schamhartstraat 5).
En elke dinsdag verzamelen we in Wijhe bij Sporthal De Lange Slag (De Lange Slagen 22)

Ma 18 en di 19 juli: creatief met Christien (10 – 12 uur)
We gaan wat moois maken met kunstenaar Christien de Jong die de kinderen misschien al wel kennen van workshops op school (bijvoorbeeld tijdens de culturele veldtocht).
Christien maakt mooie dingen van papier en werkt ook met karton, plastic en andere mooie materialen. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing.

Ma 25 en di 26 juli: tafeltennis met een twist (10 – 12 uur)
Tafeltennis kun je spelen op veel verschillende manier, bijvoorbeeld door rond om de tafel te spelen. We gaan ook behendigheidsspelletjes doen met batjes. En vooral veel spelen!
Neem ook gerust je eigen batje mee!

Ma 1 en di 2 augustus: voetbal & hockey (10 – 12 uur)
Met de kinderen overleggen we waar we mee beginnen en wat zij het leukst vinden om te doen. Kinderen zijn vaak verrassend genoeg net zo enthousiast en fanatiek over beide sporten.
En zijn er voldoende kinderen kunnen de sporten ook naast elkaar gespeeld worden.

Ma 8 en di 9 augustus: strand- en grasveldspellen (10 – 12 uur)
In Wijhe gaan we op de beachvelden spelen, beachvolleybal en beachvoetbal en we kunnen vast nog meer verzinnen! In Olst gaan we op het grasveld bij het plantsoen spelen.
Badminton, beachtennis, neem vooral ook je eigen spelletjes mee!

Ma 15 en di 16 augustus: waterspelletjes (10 – 12 uur)
Aangezien het maandag en dinsdag lekker warm wordt gaan we waterspelletjes doen. In Olst gaan we op het grasveld bij het plantsoen spelen. In Wijhe gaan we op het sportplein voor het spoc spelen! 
Neem vooral je waterpistool mee!

Ma 22, wo 23 en do 24 augustus: IJsselsportkamp
Dit jaar is een speciale editie, want het IJsselsportkamp bestaat 10 jaar! Bij de opening op maandag 22 augustus wordt hier uiteraard aandacht aan gegeven. In de eerste week van juli kun je je weer opgeven. Opgave en meer info, klik hier (www.uthuus.nl/ijsselsportkamp)

 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.

BENNO HUBNER
BENNO HUBNER

COÖRDINATOR SPORT & CULTUUR

b.hubner@uthuus.nl
06 - 33 91 96 41