Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • VOLGEBOEKT! - Workshop creatief schrijven voor amateurschrijvers

VOLGEBOEKT! - Workshop creatief schrijven voor amateurschrijvers

Datum: 22 mei 2019
Tijd: 19:00-22:00

Locatie: Holstohus, Olst
VOLGEBOEKT!

De korte verhalenwedstrijd georganiseerd door Internationale Vrouwendag liet zien hoeveel schrijftalent er in Olst-Wijhe aanwezig is. We genoten van de opgestuurde verhalen. 

Houd je ook van schrijven, maar wil je daar creatiever in worden? Kom dan op woensdagavond 22 mei van 19 – 22 uur naar de gratis workshop ‘creatief schrijven’ van schrijftrainer Job Creyghton. Deze avond wordt georganiseerd door Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe in samenwerking met ut Huus, in het Holstohus (inloop vanaf 18:45 uur).

Job heeft als auteur van het handboek ‘Effectief en Creatief Schrijven’en als docent aan onder meer de School voor Journalistiek, de nodige kennis in huis om jouw creatieve schrijfproces naar een hoger niveau te tillen. 

In deze speciaal ontwikkelde workshop is aandacht voor taal en taalvariatie. De workshop is onderdeel van een schrijfwedstrijd van de provincie Overijssel, in het kader van Ik toon / de week van de amateurkunst, met als thema 'Misversta(a)nd'. Je neemt op 22 mei jouw verhaal over een 'misversta(a)nd' mee en gaat hiermee ‘s avonds aan de slag. Het verhaal mag maximaal 1000 woorden tellen. Meer info over de schrijfwedstrijd op: https://www.misverstaand.nl