Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Waarderingsmiddag

Datum: 21 januari 2018
Tijd: 14:00-17:00

Voor wie?: Alle vrijwilligers en actieve inwoners van gemeente Olst-Wijhe
Toegang is gratis


“Bedankt!”
Een diepe buiging voor alle vrijwilligers en actieve inwoners.

Een woord dat we graag willen uitspreken als blijk van waardering aan de vele vrijwilligers en actieve inwoners uit de gemeente Olst-Wijhe. Dit doen we op zondag 21 januari a.s., van 14:00 tot 17:00 uur tijdens de Waarderingsmiddag in het Holstohus in Olst. Relaxed genieten van muziek, leuke workshops en diverse lekkernijen op een zondagmiddag. Bovendien is de toegang gratis. Wat wil een mens nog meer? U komt toch ook?

Naast het uitspreken van de waardering, is er een middag vullend programma opgezet door Vrijwillig Actief (onderdeel van ut Huus) en Stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe. 

Wie is het meest veelbelovende cultuurtalent en wie verdient het om de cultuurmuze van Olst-Wijhe te worden? U hoort het bij de prijsuitreiking van de cultuurprijzen. Cultuur aan den lijve ervaren? Doe mee met de workshop buikdansen! Liever iets rustiger aan doen? Zet uw zinnen op de bingo en ga er vandoor met de prijzen van Winkel van Daar. Of heeft u meer lef en durft u het aan om mee te doen aan het spijkerpoepen?

Het thema is ‘hier en daar’. Nederlandse hits van hier kunt u uit volle borst meezingen met Minie & Dinie (zuiverheid niet gegarandeerd). Meer interesse in de wereld over onze landsgrenzen, doe dan mee met muziek van daar. Professioneel neergezet door de AfroMixBand en Fennie Koning. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u lekkernijen proeven van Daar en van Hier. Van Nederlands roggebrood met haring tot Syrische hapjes. En tot slot zijn er oer-Hollandse spelletjes. Kortom, voor jong en oud, sportief of niet sportief, passief of actief, cultuurminnend of cultuurbarbaar; een gegarandeerd gezellige middag voor iedereen.

Aanmelden
Aanmelden is fijn in verband met de catering en kan tot uiterlijk woensdag 17 januari via deze link.
Meld je aan en tot ziens op zondag 21 januari om 14 uur in het Holstohus!