Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Thema-avond over het puberende brein

Thema-avond over het puberende brein

Datum: 31 januari 2017
Tijd: 19:00-20:30

Het Centrum voor Jeugd & Gezin (CJG) en Breed Welzijnsverband Olst-Wijhe (BWV) houden dinsdag 31 januari in samenwerking met Mindfit de voorlichting ‘Het Puberende Brein’ in het Capellenborg Theater in Wijhe.

Deze leuke en leerzame voorlichting is bedoeld voor alle ouders met kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Daarnaast is de voorlichting ook toegankelijk voor (opvoed)professionals, die zelf werken met pubers en hun ouders.

Tijdens deze avond staat de ontwikkeling van de hersenen bij pubers centraal met als doel ouders inzicht te geven in de ontwikkeling van het brein, het effect op het gedrag van de jongere en hoe je als ouders daar je voordeel mee kunt doen. De ontwikkeling van de hersenen loopt nog door tot na het twintigste jaar.

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Na de voorlichting is er gelegenheid om kennis te maken met medewerkers van het CJG, BWV, het Toegangsteam Jeugd en voor het stellen van vragen. Toegang is gratis. Hebt u interesse om deze thema-avond bij te wonen? 

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail via jstoffer@landstede.nl. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met Jessica Stoffer, ambulant jongerenwerker, via 06-57129394.