Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Sing a long; sing de longen uit je lijf

Sing a long; sing de longen uit je lijf

Datum: 14 december 2018
Tijd: 17:00-19:00

Locatie: Eetkamer Hier is ut
Deelname is gratis, inloop vanaf 17:00 uur

Samen zingen, tijdens de afwas in de auto of in een koor. Samen zingen is super gezellig. Geen wonder dat grote meezing evenementen een hit zijn. Je repertoire hoeft niet groot te zijn! Of je nou met duizend man in Carré staat of met je gezin in de file, samen zingen zorgt voor dat gevoel van saamhorigheid. Het is voor iedereen en het verbindt, zingen is gezond, goed voor je humeur, geeft energie en het kan altijd en overal.

Dus, do you get along with… Sing along?Sing je longen uit je lijf elke tweede vrijdag van de maand in de eetkamer van Olst, Hier is Ut. De eerste keer is vrijdag 9 november. De inloop is vanaf 17.00 uur.Kun je geen teksten onthouden? Geen probleem! Er zijn liedboekjes aanwezig én mocht je zelf een lied in willen brengen, dat kan! Corinda van Tilborg zal deze voor de volgende editie instuderen. Zij is er iedere keer bij om de deelnemers te begeleiden op haar gitaar. En dat doet ze met zichtbaar plezier en de nodige humor.

Bier is Ut!
Ongecompliceerd, gezellig met je vrienden anderhalf uur zingen onder het genot van een hapje en een drankje. Zo is er een Bier is Ut!: een bierproeverijtje, maar ook kleine hapjes of een heerlijk stamppotje dat je kan nuttigen. Want na een gesmeerde keel maakt een gevulde maag de gezelligheid compleet. Vrolijk en opgeladen ga je het weekend in.