Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Ontmoetingscafé

Datum: 30 maart 2019
Tijd: 19:30-21:30

Locatie: ‘t SPOC, ruimte 0.11 De Lange Slagen 29 8131 DP Wijhe
Doelgroep: een gezellige avond voor tieners en jongeren van 11 t/m 17 jaar met een beperking.

Het maken van contact en het aangaan en onderhouden van vriendschap is vaak moeilijk voor deze jongeren. In het ontmoetingscafé wordt het mogelijk gemaakt om onder begeleiding contact te hebben met andere leeftijdsgenoten. 

Het feit dat meerdere deelnemers een beperking hebben, maakt het vaak makkelijker om ‘jezelf’ te kunnen zijn. Wij willen dat de jongeren op een laagdrempelige manier in een vrije, ongedwongen setting met elkaar kennis kunnen maken, lol hebben zoals elke jongere dat wil en doet, maar dan met een beetje hulp van ons.

Hoe ziet een avond eruit?
Je kunt darten, gamen en we hebben verschillende bordspellen. Gewoon kletsen of muziek luisteren kan natuurlijk ook. Consumpties kosten €0,50 per stuk. Het gaat om een besloten avond, waarvoor aangemeld moet worden. 

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond kan via het e-mailadres jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie kun je bellen naar onze jongerenwerker Annika: 06-32452433.