Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Multicultureel vrouwenfeest

Multicultureel vrouwenfeest

Datum: 02 juni 2018
Tijd: 11:30-13:30

Alle vrouwen in de gemeente Olst-Wijhe opgelet: zaterdag 2 juni is er van 11:30 tot 13:30 uur een multicultureel vrouwenfeest voor alle vrouwen uit de gemeente. Er is een behoefte onder vrouwen om onderling activiteiten te ondernemen, ervaringen uit te wisselen en daardoor hun sociale netwerk te kunnen vergroten. Daar speelt de organisatie graag op in. Dit vrouwenfeest is een eerste stap in die richting. De organisatie van dit feest ligt in de handen van ut Huus in samenwerking met de vrouwengroep uit Olst-Wijhe.

We gaan gezellig samen soep eten. Daarbij zouden we het leuk vinden als iedereen iets lekkers meeneemt om bij de soep te eten. Dit kan zijn een broodje, maar ook soepstengels of een ander kleinigheidje dat in jouw cultuur gebruikelijk is.

Ontmoeten, delen en verbinden staan zaterdag 2 juni centraal. Door dit vrouwenfeest willen we vrouwen bij elkaar brengen om op een ontspannen manier kennis te maken om in de toekomst samen activiteiten te gaan doen, van elkaars ervaringen en kennis te leren en elkaar te ondersteunen daar waar nodig.

Welke wensen en behoeften er zijn, dat is aan de vrouwen zelf. Dus heb je een leuk idee voor een activiteit, schuilt er een organisatietalent in jou en wil je daar graag wat mee doen? Dan horen wij graag van jou! Kom vooral 2 juni om 11:30 uur naar het Holstohus en neem je vriendin, buurvrouw, moeder of een andere vrouw gezellig mee.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd i.v.m. de inkopen voor de soep. Dit kan bij Minie Kettelarij (ut Huus) via m.kettelarij@uthuus.nl of 0570 56 36 00.