Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Kick-off 'kom van de bank'

Kick-off 'kom van de bank'

Datum: 28 april 2018
Tijd: 12:00-16:00

Locatie: Sportpark Wijhe '92 (Zandhuisweg 8, te Wijhe)
Toegang is gratis

Op zaterdag 28 april a.s. vindt op het sportpark van Wijhe ’92 de kick-off plaats van het project ‘kom van de bank’. Hét project dat ervoor moet gaan zorgen dat meer volwassenen in de leeftijd van 30 – 75 jaar vaker van de bank komen. “En iedereen buiten deze categorie is mooi meegenomen,” aldus kartrekker Michel Vierwind. Het project ‘kom van de bank’ is onderdeel van het platform Sportdorpen Olst-Wijhe, waarin ut Huus een ondersteunende rol in heeft.

Uit een enquête die is afgenomen onder de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe blijkt dat volwassenen (30 – 75 jaar) graag vitaler willen worden door meer te gaan bewegen. Echter, de stap om daadwerkelijk actief te worden blijkt nog een stap te ver. Door middel van sportcarrousels en events, zoals op 28 april, wil het krachtige netwerk van diverse sportaanbieders, maatschappelijke organisaties, de Gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel samen laten zien wat voor variërend maar vooral vernieuwend sport- & beweegaanbod Olst-Wijhe te bieden heeft.

Tijdens de kick-off worden diverse demonstraties gegeven en zal gevarieerd sport- en beweegaanbod aan u worden gepresenteerd. Denk hierbij aan dog frisbee, klootschieten, dynamic tennis en sportmix 30+. Komt u zaterdag 28 april ook van de bank en tussen 12 en 16 uur naar het sportpark van Wijhe ’92 (Zandhuisweg 8)?