Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Inloop- en schrijfdag SallandGlas

Inloop- en schrijfdag SallandGlas

Datum: 22 oktober 2016
Tijd: 10:00-15:00

Locatie: Holstohus, Olst

Het Holstohus in Olst vormt zaterdag 22 oktober het decor voor een inloop- en inschrijfdag van SallandGlas. De avond moet bijdragen aan het realiseren van glasvezel – en daarmee snel internet – voor bewoners van het buitengebied in Salland-Zuid. 

Waar in de eerste helft van 2016 al met succes de glasvezelcampagne in Salland-Noord werd uitgerold (ruim 60% schreef zich in, waarmee de aanleg van start kon), is nu het zuiden van de regio aan de beurt. Om de inwoners van informatie en advies te voorzien worden nu op diverse plekken bijeenkomsten gehouden. 

Op zaterdag 22 oktober vindt zo’n bijeenkomst plaats in Olst, van 10.00 tot 15.00 uur in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5. Zowel consumenten als (agrarische) bedrijven en bedrijven in de zakelijke dienstverlening zijn van harte welkom. De aanwezigen kunnen zich hier ook direct inschrijven voor deelname aan SallandGlas. 

Tijdens deze dag zijn naast SallandGlas ook Marktvoort Computers, Salland ICT Lemelerveld, HBCS Wijhe en Kaspers ICT aanwezig om interessante informatie te delen. Ook Plaatselijk Belang Den Nul – Fortmond – Duur is aanwezig als vertegenwoordiger van alle Plaatselijk Belangen in de gemeente Olst-Wijhe. 

Op 14 november wordt uiteindelijk de balans opgemaakt. Doet dan 50% of meer mee? Dan gaat begin 2017 gegarandeerd de schop in de grond en kan de aanleg beginnen.