Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Informatieve avond nieuwe privacywetgeving

Informatieve avond nieuwe privacywetgeving

Datum: 16 mei 2018
Tijd: 19:15-21:30

Locatie: Gemeentehuis in Wijhe (Raadhuisplein 1, Wijhe)
Toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden


Vrijwillig Actief, onderdeel van ut Huus, organiseert in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe op 16 mei een informatieve avond over de nieuwe privacy wetgeving en wat dit betekent voor uw organisatie.

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG is van belang voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Niet alleen commerciële bedrijven maar ook verenigingen en stichtingen zijn aan de AVG gebonden.

René Gillijns van Business Unlocked neemt de relevante onderdelen van de AVG deze avond met u door. Deze avond is vooral gericht op alle organisaties die actief zijn in sport, welzijn en cultuur. Natuurlijk zullen enkele juridische aspecten aan de orde komen, maar het gaat op deze avond vooral om praktische toepassing voor organisaties die veelal drijven op vrijwilligers.

René is vanuit Business Unlocked als adviseur betrokken bij een aantal projecten van kleine en grote organisaties die druk bezig zijn om ervoor te zorgen dat zijn kunnen voldoen aan de AVG.

U bent welkom van 19:15 – 21:30 uur in het gemeentehuis in Wijhe (Raadhuisplein 1, 8131 BN Wijhe).

Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Wel vragen wij u om u vóór 9 mei 2018 aan te melden via het e-mailadres: w.vanwijk@uthuus.nl

We hopen u dan te mogen ontmoeten.