Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Funtime: Stenen versieren

Funtime: Stenen versieren

Datum: 02 november 2016
Tijd: 15:00-16:30

Funtime is een gezellige activiteit waarbij ouders en hun kind(eren), voornamelijk van basisschoolleeftijd, welkom zijn om elkaar te ontmoeten, samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. Tijdens deze editie kunnen de kinderen samen stenen versieren.

Dit ouderinitiatief, dat ondersteund wordt door ut Huus en het jongerenwerk, is bedoeld voor kinderen die (veel) thuis zitten en het contact met anderen missen en/of speelmomentjes zoeken. Ouders blijven tijdens de activiteit aanwezig en kunnen gezellig meedoen en helpen.

Voor de kinderen is er een speelhoek en knutsel- en spelmateriaal aanwezig. Ook kan er samen tv worden gekeken in de huiskamer en wordt ereen thema activiteit georganiseerd. Ouders blijven tijdens Funtime zelf verantwoordelijk voor hun kind.

Er is een maillijst die ingevuld kan worden wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden over onze activiteiten, deze is in te vullen tijdens Funtime in het Holstohus.

Funtime vindt elke eerste woensdagmiddag van de maand plaats van 14.30 uur tot 16.30 uur, op de eerste verdieping van Het Holstohus in Olst. Voor de kinderen is er gratis ranja . De ouders kunnen voor koffie en thee terecht in de Brasserie op de begaande grond. Er staat een fooienpot waarin u een vrijwillige bijdrage kan deponeren. 

Graag 14.30 aanwezig zijn zodat de activiteit gezamenlijk kan worden gestart.