Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Filmdiner

Datum: 16 september 2016
Tijd: 19:00-22:00

Locatie: Filmhuis Olst
Kosten: NUT-leden €25,- | Niet NUT-leden €30,-

Voor de achtste keer opent het Filmhuis Olst het seizoen met het filmdiner. Dit is meteen de kick-off van het culturele seizoen van Het Nut. De film die vertoond wordt is 'A Bigger Splash'. Het bijpassende menu voor dit evenement wordt uiteraard weer samengesteld door Harry Harmsen van De Brasserie. Deze keer laat hij zich inspireren door de Italiaanse keuken, vanwege de locatie en taferelen rondom deze film.

A Bigger Splash
Hoewel A Bigger Splash osjes gebaseerd lijkt te zijn op La Piscine uit 1969, is deze film echter een frisse eigentijdse versie. Hoewel de rode draad van deze film meer het relationele als thema heeft, heeft Filmhuis Olst toch deze film als eetfilm uitgekozen. Als kijker komt u namelijk evengoed aan onze culinaire trekken. Bijvoorbeeld omdat u een kijkje in de Italiaanse keuken mag nemen om te zien hoe ricotta wordt gemaakt. 

Zonder teveel van de verhaallijn te verklappen, A Bigger Splash weet de kijker te intrigeren door de onvoorspelbaarheid en open einde's van bepaalde scènes: "What you see is not always what you get." Hoe dan ook, deze eetfilmavond laat u gegarandeerd lekker nazomeren!

Bestellen loopt uitsluitend via: penningmeester.hetnut@gmail.com

De kosten dient u vooraf te betalen via:

NL27RABO0139205918 onder vermelding van:
Filmdiner 2016, 
Naam en adres

Daarna ontvangt u een bevestiging, tevens uw entreebewijs

Aanvang: 18.30 uur
Start programma: 19.00 uur