Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Filmavond over beginnende dementie: Mijn hoofd in jouw handen

Filmavond over beginnende dementie: Mijn hoofd in jouw handen

Datum: 22 maart 2018
Tijd: 19:30-21:30

Locatie: Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst
Toegang is gratis
Voor wie: alle geïnteresseerden uit Olst-Wijhe

 

Steeds vaker krijgen meer mensen te maken met geheugenproblem en/of dementie. Dit kan zijn door er persoonlijk mee te maken te krijgen of een familielid, vriend of kennis. Vaak roept dit de nodige vragen op. Hoe ga je er mee om? Welke instanties zijn er om om hulp te vragen? Etc.

Daarom wordt er een filmavond over beginnende dementie georganiseerd op 22 maart in het Holstohus. De film "Mijn hoofd in jouw handen" laat beginnende dementie door de ogen van de patiënt, mantelzorger en hulpverlener. Niet alleen de ellende die dit onderwerp met zich meebrengt, maar ook de leuke dingen komen aan bod.  

Tijdens de filmavond zullen er verschillende professionals aanwezig zijn bij wie u terecht kunt voor de nodige vragen over dit onderwerp. Ook is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over de film. Voor koffie & thee wordt gezorgd, toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Organisatoren: Gemeente Olst-Wijhe, Netwerk Dementie, Carinova, Buurtzorg, Het Zand, Evenmens, Ut Huus en andere organisaties op het gebied van zorg en welzijn.