Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Internetcursus Klik & Tik

Internetcursus Klik & Tik

Datum: 20 april 2018
Tijd: 10:00-12:00

Locatie: Bibliotheek Olst (in Holstohus)
Kosten: €15,- voor 10 lessen incl. oefenboek

Oefenen op internet? Een mail versturen, foto’s opslaan op de computer of zoeken naar een leuke vakantiebestemming. Heel veel kan met de computer en op internet. Wilt u hiermee oefenen in een veilige omgeving? De Bibliotheek start een cursus voor beginners op vrijdag 20 april in Olst.

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Heeft u ook een computer en wilt u uw digitale vaardigheid verbeteren? Wilt u graag meer op uw computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Tijdens de cursus Klik & Tik leert u onder deskundige begeleiding in 10 lessen de geheimen en mogelijkheden van het internet ontdekken. De cursus is interactief en speciaal voor beginners. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, onder begeleiding van enkele docenten.

Meer informatie
Deelname aan de cursus Klik & Tik bedraagt €15,- inclusief het bijbehorende oefenboek. De cursus is iedere vrijdag  van 10.00 tot 12.00 uur en start op vrijdag 20 april. De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek Olst.

Interesse? U kunt zich aanmelden in de Bibliotheek, via 0570-561664 of via de mail: olst@bibliotheeksalland.nl