Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Culturele Winterfair

Datum: 05 november 2016
Tijd: 13:00-20:00

Locatie: Holstohus, Olst
Kosten:
Gratis entree

Handgemaakte sieraden, interieur- en tuindecoratie, cadeauartikelen en kunst. Het is slechts een greep uit het aanbod dat op zaterdag 5 november verspreid over ruim 30 kraampjes is uitgestald tijdens de jaarlijkse Culturele Winterfair in het Holstohus in Olst. Met heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens staat deze editie in het teken van ‘10 jaar Holstohus’. Als cadeautje van de organisatie is de entree dit keer gratis.

De Winterfair in Olst beleeft dit jaar alweer haar zevende editie. Met ruim dertig kraampjes verspreid door het warme Holstohus en maar liefst tien verschillende optredens in de theaterzaal belooft het ook dit jaar weer een gezellig uitje voor jong en oud te worden.

Naast de sfeervolle kraampjes met hobby- en cadeauartikelen, sieraden, kleding, kunst, groendecoraties, delicatessen en lekkernijen, zijn er ook verschillende kinderactiviteiten en zelfs modeshows. Daarnaast is er een draaiorgel aanwezig en linkt in de Brasserie gezellige livemuziek.

Gratis entree
De Culturele Winterfair staat dit jaar in het teken van het 10-jarig bestaan van het Holstohus. Daarom heeft de organisatie besloten deze keer geen entreeprijs te vragen. Iedereen kan dus gratis naar binnen lopen.

De Winterfair op zaterdag 5 november duurt van 13.00 tot 20.00 uur. Het Holstohus zit aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. Meer informatie, zoals programma en deelnemers, vind je op toerist.olstenwijhe.nl/nieuws.