Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Bewust Wonen en Leven

Bewust Wonen en Leven

Datum: 11 november 2018
Tijd: 13:00-18:00

Locatie: Holstohus, Olst
Toegang is gratis
Na het event is het mogelijk om voor €14,75 gebruik te maken van het herfst hoofdgerechten buffet in Eetkamer Hier is ut

Bewust Wonen en Leven naast informatief 
vooral ook een leuke middag uit!
 
Zondag 11 november, tussen 13.00 en 18.00 uur, staat er een nieuw event op de agenda van het Holstohus: Bewust Wonen en Leven. Tijdens dit event worden bezoekers op een uitnodigende manier geïnspireerd, zodat zij kunnen kennismaken met dat wat Olst-Wijhe en omgeving in huis heeft op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig en duurzaam wonen. Ook kunnen zij proeven hoe lekker de producten dicht bij huis zijn!
 
Tijdens dit gratis event zijn er tal van bedrijven, organisaties en personen in het hele Holstohus aanwezig die de bezoekers op een toegankelijke en soms zelfs ludieke manier wegwijs maken in de wereld van duurzaamheid en langer thuis blijven wonen. Er is muziek, bezoekers kunnen allerlei lekkers proeven en er is een ontdekhoek voor jong en oud! Het event wordt georganiseerd door de gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met ut Huus. Wethouder Marcel Blind: “We willen bezoekers van alle leeftijden op een laagdrempelige en leuke manier bewust maken van de vele keuzes die er zijn. Als we met elkaar bewust keuzes maken voor hoe we wonen en leven, zorgen we dat de wereld ook nog een mooie plek is voor generaties na ons.”

Herfst Hoofdgerechten Buffet
Na het event kunnen bezoekers een hapje blijven eten in de vernieuwde eetkamer Hier is ut. Er wordt om 18.00 uur een Herfst Hoofdgerechten Buffet geserveerd. Tickets à €14,75 zijn nu al te bestellen via de website. Wees er wel snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

Meer informatie
Meer informatie vind je op onze facebookpagina en www.bewustwonenenleven.nl. Hier kun je ook je ticket bestellen voor het buffet.