Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Agenda
  • >
  • Benefiet Festival de Mexico

Benefiet Festival de Mexico

Datum: 24 februari 2019
Tijd: 15:00-20:00

Locatie: Sporthal de Hooiberg, Olst
De entree bedraagt € 10,00 p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis)
Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Alle info m.b.t. de Stichting: www.gjvsms.nl en op Facebook: GJvsMS.
Voor het festival op Facebook: Festival de Mexico.

Gerrit Jan Willems (38) zoekt hulp voor MS behandeling
In 2006 werd bij Gerrit Jan de ziekte MS vastgesteld. Na jarenlange lichamelijke achteruitgang heeft hij besloten de strijd met MS aan te gaan. De stamceltransplantatie die hij wil ondergaan om de ziekte te stoppen wordt (nog) niet in Nederland uitgevoerd. Daarom heeft hij 75.000 euro nodig voor een behandeling in Mexico. “Door middel van crowdfunding hoop ik dat velen mij willen steunen in mijn strijd”.Om alles goed te regelen is de Stichting GJ vs MS opgericht, de stichting heeft als doel geld in te zamelen voor Gerrit jan en de HSCT behandeling voor hem mogelijk te maken.

Festival de Mexico
Met twee podia en een gevarieerd muziekaanbod moet het ondanks alles een spetterend feest worden. Op het podium staan The Voice Kids winares Yosina samen met haar vader Decky Rumajauw en Cleo Vlogman, deelneemster aan de meest recente The Voice. Verder hebben, feestzanger Marco ten Kate en twee bands uit Olst, Averell D en de Free Beer Bastards hun toezegging gedaan. Ook is Pop Coverband IMPULS uit Wesepe recentelijk aan de line-up toegevoegd. Alle artiesten dragen Gerrit-Jan een warm hart toe en werken kosteloos mee.

Naast goede muziek komt ook de inwendige mens aan zijn trekken. Eten en drinken wordt, geheel in stijl verzorgd door Eten en Drinken BIJRipperda en Maalderij, Bakkerij en Proeverij de Bökkers Mölle.

Eetkamer Hier is ut sponsort mee
Tot 24 februari zal van elk bestelde kop koffie €0,50 naar Stichting GJ vs MS gaan. Ook staat bij de bar een potje voor extra donaties. Dus allemaal aan de koffie voor het goede doel en doneren!
Tijdens het festival zal de totale opbrengt worden bekend gemaakt.