1 november Halloween in het Holstohus

Halloween Griezel Tocht en Halloween Party
Wie durft het aan om mee te lopen?
 
Het Jeugdhonk organiseert ook dit jaar weer een Halloween tocht. Je kan je hiervoor als groepje opgeven met minimaal 2 personen, maximaal met 6 personen voor de leeftijden vanaf groep 8 (11 t/m 17 jaar oud).
 
Inschrijven is verplicht en kan op de vrijdagavonden bij het Jeugdhonk in het Holstohus Olst, dus kom naar het jeugdhonk en schrijf je in voor leukste en spannendste tocht van het jaar maar wees er snel bij want vol=vol!

 

Halloweenparty met 69 Comeback in de Eetkamer

Rock ‘n Roll from Hell tijdens de Halloween Party vanaf 20:00 uur in de Eetkamer: volvette Rockabilly en stampende rock ‘n’ roll met een groove!

69 Comeback is een enthousiast trio dat helemaal opgaat in rockabilly en rock ’n’ roll, met invloeden uit jump jive en blues, maar zich absoluut niet laat leiden door een kalender die ophoudt in 1960. Sterker nog, menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fikse rockabilly-shot van deze muzikanten.

De Eetkamer, muziek, diverse drankjes en het barpersoneel is die vrijdagavond 1 november vanaf 20.00 uur volledig in Halloweenstijl. Je hoeft niet verkleed te komen maar dat is natuurlijk wel leuk, dus verkleedkist open en leef je uit, niets is te gek.

Locatie Eetkamer ut Huus
Aanvang 20.00
Entree gratis

Foto’s Halloween 2023: pawko.nl

 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.