14 september start Culturele Seizoen en Filmdiner

Creativiteit en gezelligheid voor jong en oud!

Op 14 september trappen wij het culturele seizoen af met een bruisende dag vol activiteiten in het gezellige Holstohus in Olst! Deze middag is voor iedereen!

Van 12:30 uur tot 17:00 uur kun je genieten van muziek, theater, dans, en andere inspirerende presentaties. Alles mag die dag: meedoen, meekijken, ontdekken en genieten.

Laat je creativiteit de vrije loop of kom gewoon langs voor de gezelligheid en verbinding met anderen.

Toegang van de middag is GRATIS.

Avondprogramma Filmdiner No Reservations

Op zaterdag 14 september opent NUT Olst-Wijhe het nieuwe filmseizoen met het traditionele 3-gangen-filmdiner in het Holstohus. Vertoond wordt de film No Reservations, met vooraf een voorgerecht, tijdens de pauze – halverwege de film – het hoofdgerecht, en na afloop van de film het nagerecht. Het diner wordt verzorgd door Eetkamer Hier is UT. Het verrassingsmenu is geïnspireerd op de film. Eventuele dieetwensen gaarne zelf doorgeven aan de Eetkamer (0570-683935).

In No Reservations wordt het drukke leven van een succesvolle kokkin op z’n kop gezet wanneer ze plots voogd wordt van haar tienjarige nichtje en tegelijk wordt opgezadeld met een nieuwe collega.
De perfectionistische chef-kok Kate Armstrong leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; zonder flauwekul. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten – zonder moeite – honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate’s perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoë en daarbij moet wedijveren met de nieuwe sous-chef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kate moet leren communiceren buiten de keuken als ze een goede band met Zoë wil opbouwen en het echte geluk wil vinden.

Amerikaans romantisch drama, 2007, regie: Scott Hicks, met o.a. Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Patricia Clarkson en Abigail Breslin, 104 minuten, Ned. ondertiteld.
kijkwijzer all

Aanvang: 18:30 uur (de zaal is niet eerder open!!)
Start programma: 19:00 uur
Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via de website.
NUT leden € 34,00 : kaarten verkrijgbaar vanaf 22 augustus.
Niet-NUT leden € 39,00 : kaarten verkrijgbaar vanaf 5 september.

Reserveren kan via filmdiner 14 september 

We hopen je die dag te kunnen ontvangen in het Holstohus!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door vele culturele verenigingen/instellingen uit Olst- Wijhe waarmee we samen deze dag vormgeven.

foto’s seizoen 2023/2024 © pawko.nl

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina, Instagram, via onze whatsapp Service en/of via onze ut Huus nieuwsbrief.