Vacature Beheerder ut Huus 28-36 uur

OPENSTAANDE VACATURE
Beheerder – ut Huus – 28 tot 36 uur

Ben jij degene die straks medeverantwoordelijk is voor de beste bezoekersbeleving aan ut Huus? Samen met alle collega’s binnen team Gastvrij zorg jij ervoor dat onze gebouwen er verzorgd uitzien en zowel medewerkers als bezoekers niets tekort komen.

De functie

Als beheerder maak je deel uit van ons team Gastvrij. Je bent verantwoordelijk voor het beheren, inspecteren en onderhouden van het gebouw en de daarbij behorende installaties en het omliggende terrein met als doel deze in optimale staat te behouden. Je voert kleine onderhoudswerkzaamheden zelf uit, doet diverse beheerwerkzaamheden en zorgt als hoofd BHV voor veiligheid van medewerkers en bezoekers. Je rapporteert aan de Manager Facilitaire Zaken.

Binnen team Gastvrij draag jij tevens je steentje bij aan alle activiteiten. Door o.a. het inrichten van ruimtes, het bedienen van (basis) techniek en ondersteunen binnen de horeca. Samen staan jullie garant voor een de positieve bezoekerservaring!
Binnen ut Huus zijn tevens veel vrijwilligers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt actief. Soms werk je samen, soms stuur je ze aan of soms voer je werkzaamheden uit voor ……, jij weet er moeiteloos de juiste draai aan te geven.

Jouw profiel
 
 • Je hebt een afgeronde relevante MBO 3 opleiding en bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een servicegerichte organisatie
 • Je hebt een positieve instelling, bent gestructureerd en denkt in oplossingen
 • Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding en regelt zaken die nodig zijn
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in spreken als schrijven
 • Je bent veiligheid hoog in het vaandel staan en bent in het bezit van BHV en/of EHBO diploma’s of bereid deze diploma’s te halen
 • Je bent bereid om op onregelmatige tijden, in de avond en weekend te werken
 • Je woont in de regio en bent oproepbaar in geval van calamiteiten
 • Je bent In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
De organisatie

ut Huus is een dynamische en veelzijdige welzijnsorganisatie die actief is in de gemeente Olst-Wijhe. Deze groeiende organisatie richt zich op welzijn, cultuur, sport en bewegen. Met een breed scala aan initiatieven, diensten en activiteiten faciliteert en organiseert ut Huus voor en door de inwoners van de gemeente. Samenwerking met inwoners, vrijwilligers en partners staat hierbij centraal.
Ut Huus heeft 2 maatschappelijke gebouwen in eigendom. Het Holstohus in Olst is een prachtig Kulturhus waar verschillende activiteiten in de sociale basis samenkomen. Het multifunctionele pand trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. De Lange Slag (SPOC) in Wijhe is een ruime sportaccommodatie met grote zalen en multifunctionele ruimten waar jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers gebruik van maken.

Wij bieden
 • Een uitdagende functie bij een unieke organisatie
 • Een informele werksfeer binnen een gezellig team
 • Een jaarcontract voor (in overleg) 28 tot 36 uur
 • Salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, volgens CAO Sociaal Werk schaal 5
 • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel keuzebudget van 17,5%
Enthousiast geworden?

Voor inhoudelijk vragen over de functie kun je contact opnemen met Hannelore Leusink via h.leusink@uthuus.nl. Als je wilt solliciteren kun je tot 6 juni 2024 je brief + cv sturen naar Carla Leurink via vacatures@uthuus.nl.
We nodigen geschikte kandidaten bij voorkeur 12 juni uit voor een gesprek, wil je hier rekening mee houden?

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaand profiel, maar voel je je wel aangetrokken tot de functie? Dan nodigen wij je van harte uit om ook te reageren! Wij staan ook open voor kandidaten die minder ervaren zijn, maar wel gedreven zijn om zich het vak eigen te maken als assistent beheerder.

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina, Instagram, via onze whatsapp Service en/of via onze ut Huus nieuwsbrief.