25 mei Open Dag Wijhe’92 in samenwerking met ut Huus

Op zaterdag 25 mei organiseert Wijhe‘92 in samenwerking met ut Huus van 10:00 tot 12:30 een leuke ochtend waarbij leden maar zeker ook niet-leden welkom zijn. Iedereen van jong tot oud heeft de kans om kennis te maken met de verschillende sporten die Wijhe ‘92 aanbiedt.

We bieden clinics aan op de verschillende sporten handbal, voetbal en volleybal die door onze trainers worden verzorgd. Kom gezellig langs om zelf mee te doen of om gewoon eens een kijkje te nemen hoe dit wordt aangeboden of om alleen informatie te krijgen over het sporten bij Wijhe’92. Naast de clinics is catering aanwezig en zijn er andere leuke activiteiten waar je aan kan deelnemen. Het doel van deze dag is onder andere om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Wijhe’92. De open dag vindt plaats op de sportvelden van Wijhe’92. Bij onverhoopt slecht weer, wordt er uit geweken naar de sporthal.

Wat biedt Wijhe ’92 de aspirant sporter?

Een actieve, grote en goed georganiseerde sportvereniging waar iedereen welkom is. Binnen de vereniging voelen we ons samen verantwoordelijk voor een fijne vereniging. Je kunt er prettig sporten, zowel prestatief als recreatief, én gezelligheid na de wedstrijd is bij ons ook belangrijk.

Verschillende mogelijkheden

We bieden binnen de drie sporten verschillende mogelijkheden variërend van alleen trainen, op een klein veld sporten (4x 4), met leeftijdsgenoten (bijvoorbeeld 35 plus of 45 plus), recreatief of prestatief, binnen (sporthal) of buiten (beachsporten), G-sport (voetbal en handbal) én nieuwe vormen zoals bijvoorbeeld walking voetbal etc.

Opgeven Open Dag

Graag vooraf aanmelden, dit kan tot en met woensdag 22 mei per mail bij stagiare@uthuus.nl. Graag je naam en leeftijd vermelden zodat we hier rekening mee kunnen houden met betrekking tot de organisatie van deze dag. Als je vergeten bent om je aan te melden, dan ben je ook van harte welkom op de 25e mei.

Voor leden van Wijhe’92 geldt: neem die ochtend een vriend of vriendin mee of een buurman of buurvrouw die nog niet sport bij Wijhe’92.
Deelname en entree is gratis.

 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina, Instagram, via onze whatsapp Service en/of via onze ut Huus nieuwsbrief.