1 maart The Best ABBA-Tribute Band

Eerbetoon aan ABBA en de sfeer van de jaren 70 en 80.

Op vrijdag 1 maart brengt The Best ABBA Tribute Band je terug naar de jaren 70 en 80 met een wervelende, authentieke ABBA-show in het Holstohus Olst.

 Sinds 2013 brengt The Best ABBA Tribute de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep in de schijnwerpers. Met zes rasmuzikanten staan ​​zij garant voor een spetterende avond, waarbij je tot de conclusie komt dat eigenlijk iedereen alle liedjes van ABBA kent en waarbij meezingen dan ook gegarandeerd is.  The Best ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen en alles wordt live gespeeld.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een prominente rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’, ‘Mamma Mia’, ‘Voulez Vous’ en ‘The Winner Takes It All’. ABBA is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums en in totaal meer dan 370 miljoen platen. Typerend voor de muziek van ABBA is dat het onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect uitgebalanceerd is. De Polyfone zang van The Best ABBA Tribute benadert dit geluid opvallend goed. Dit in combinatie met een visuele show van licht en de authentieke jaren 70 en 80 kleding zorgen ervoor dat je je terug in de tijd waant. En dat de muziek van ABBA van alle tijden is blijkt uit het feit dat ook de jongere generatie alle nummers inmiddels uit volle borst meezingt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ABBA Tribute Band is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en heeft optredens door heel Europa en op vrijdag 1 maart dus te zien in Olst. Kortom, ga terug in de tijd met THE BEST ABBA Tribute. Voorafgaand, in de pauze en na afloop zorgt een dj dat de stemming en de sfeer erin blijft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ABBA Tribute Band is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en heeft optredens door heel Europa en op vrijdag 1 maart dus te zien in Olst. Kortom, ga terug in de tijd met THE BEST Abba tribute. Voorafgaand, in de pauze en na afloop zorgt een DJ dat de stemming en de sfeer erin blijft.

 

Concert The Best ABBA-Tribute Band

Vrijdag 1 maart
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Holstohus, Olst (Jan Schamhartstraat 5)
Tickets: in de voorverkoop € 20,- / Aan de kassa € 22,50

Voorafgaand, in de pauze en na afloopt DJ

Regelmatig wordt er tijdens de voorstellingen en activiteiten gefilmd en/of gefotografeerd. Wanneer u dit niet op prijs stelt, meldt dit dan vooraf aan de receptie of aan de fotograaf, dan houden wij hier rekening mee.