15 maart Theatervoorstelling Zo vergat ik mezelf

Tickets € 2,- (klik hier)

Voor iedereen loopt het leven wel eens anders, minder gemakkelijk dan je zou willen. Dat kan mentaal impact hebben en die impact is bij iedereen anders. Het belangrijkste is dat je er niet alleen mee blijft worstelen. De gemeente Olst-Wijhe werkt op allerlei manieren aan de mentale gezondheid van haar inwoners. Vriendendiensten sluit zich aan bij de visie van de gemeente als het gaat om het ‘normaliseren van mentale problemen’, dat betekent weg met stigma’s en taboe. Daarom organiseren we een theateravond in samenwerking met ut Huus, waar Johan Stegeman in zijn theatermonoloog ‘zo vergat ik mezelf’. vertelt over zijn eigen ervaringen.

Johan Stegeman
Een enthousiaste man met diep doorleefde ervaringen en inzichten. Vrij van diagnose, labels, medicatie en hulpverlening. Puur omdat hij zichzelf in geen enkel hokje meer plaats, of laat plaatsen, en dat bij een ander ook niet doe. In balans met zijn voeten stevig op de grond is hij graag van betekenis voor jou.
Zo vergat ik mezelf is een monoloog waarin Johan fragmenten van zijn roerige leven speelt. Een leven waarin hij worstelde met zijn geaardheid en twee psychoses met grootheidswanen ervoer. Een roerig leven vol aanpassingen, zoals hij dacht dat anderen hem het liefst zouden zien.

Na afloop is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Deze avond is een samenwerking tussen Vriendendiensten en ut Huus

Vrijdag 15 maart Theaterzaal | Holstohus, Olst (Jan Schamhartstraat 5) | aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Tickets € 2,- (klik hier)

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.