Aanmelden Stand-up Comedycursus voorjaar 2024

Supertof dat je overweegt om bij ons de comedycursus te doen. Ut Huus en UICF organiseren dit samen in Olst-Wijhe. De eerste twee cursusen zijn in 2023 afgerond. Met succes en veel publieke waardering. In dit overzicht staan alle zaken die nuttig zijn om te weten vóór de cursus begint, zoals aanvangstijden, locaties en de aanmeldingsprocedure. Als het goed is zou je hierna geen directe vragen meer moeten hebben over de inhoud van de cursus, maar als dat toch het geval is: de contactpersoon voor deze cursus is Lambert-Jan Koops en deze is bij voorkeur te bereiken via lambertjan@uicf.nl of – indien er haast bij is – 06 – 2232 3311.

Veel plezier bij de cursus!

Cursus voorjaar 2024

Data
De cursus vindt zeven wekenlang plaats op de woensdagavond op de volgende data: 13 maart – 20 maart  – 27 maart – 3 april – 10 april – 17 april en 24 april van 19.15 uur tot 22.00 uur. De inloop is vanaf 19.00. Het is handig wanneer je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Wanneer je een keer niet kunt, is dat jammer maar geen onoverkomelijk probleem. Geef alleen dan wel even aan dat je een avond overslaat.

Locatie
De cursus in Olst wordt gegeven in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 te Olst. Beneden in de hal vindt je op het scherm de zaal die voor die avond is gereserveerd.

Eindshow

De eindshow van de cursus is gepland op vrijdagavond 3 mei 20.30 uur, dus blokkeer deze datum in je agenda. De eindshow wordt ook in het Holstohus gehouden en begint om 20.30 uur. We raden de deelnemers aan om er om 19.30 uur te zijn.

Let op: Alhoewel deelname aan de eindshow niet verplicht is, is het geven van een eindoptreden wel het uiteindelijke doel van de cursus.

Publiek
De eindshow lijkt nu nog ver weg, maar vertrouw ons: de tijd vliegt. Daarom is nu de perfecte gelegenheid om alvast publiek gaan ronselen. De show start om 20.30 uur. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om die zaal vol te krijgen! T.z.t. zullen er Facebookevents beschikbaar zijn voor deze shows.

Voorbereiding

Materiaal
Als je al materiaal (grappen) hebt geschreven: neem die mee! Dit is absoluut nuttig om mee te werken. Begin ook alvast met het op papier zetten van je ideeën en gedachten. Het hoeft nog niet grappig te zijn (maar dit mag natuurlijk wel).

Opdracht
Het is fijn als je voor de eerste les alvast de volgende opdracht maakt: schrijf in 200 woorden een biografie over jezelf. Zorg dat je daarin ook 2 eigenaardige eigenschappen van jezelf beschrijft.

Ook willen we dat je alvast nadenkt over één gênante situatie waarin jij ooit hebt verkeerd. Wij gaan dit gebruiken tijdens de eerste cursusdag.

Aanmelden

Kosten voor deelname aan de cursus van 7 avonden en de eindshow bedragen 150 euro per persoon. Je krijgt onze digitale reader vol informatieve theorie en informatie over stand-up comedy. Wil je een hardcopy dat kan ook, daarvoor rekenen we een bedrag van 10 euro. Aanmelden kan tot 28 februari 2024 via deze site, onder vermelding van naam, adres en woonplaatsgegevens.

De cursus start bij een minimale deelname van 6 cursisten per cursusreeks.

Stand-up comedycursus

Voorjaar 2024
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, Olst
Deelname:  € 150,-

Regelmatig wordt er tijdens de voorstellingen en activiteiten gefilmd en/of gefotografeerd. Wanneer u dit niet op prijs stelt, meldt dit dan vooraf aan de receptie of aan de fotograaf, dan houden wij hier rekening mee.