Zondagmiddag 17 maart Frühshoppen met de Grenslandkapel

 

Zondagmiddag 17 maart gaan we frühshoppen met muziek van de Grenslandkapel uit Overdinkel.

Samen met de Grensland Oberkraïner groep biedt de Grenslandkapel een zeer gevarieerd en veelzijdig programma met zeer populaire blaasmuziekstijlen. Het repertoire omvat Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer Muziek, maar ook Tsjechische- en Moravische muziek.

Deze kapel heeft al diverse successen geboekt in binnen- en buitenland en regelmatig aanwezig op het jaarlijkse Poasbloas Festival in Nederland en in Varsseveld (NL) op het grootste Nederlandse Oktoberfest. De Grenslandkapel wordt door de organisatie respectvol “het huisorkest van het Achterhoeks Oktoberfest” genoemd! De Grenslandkapel trad eerder al op voor de camera’s van RTV Oost en er werden er live tv-opnames gemaakt tijdens het RTV Oost Oktoberfest in de Evenementenhal in Hardenberg. Deze opnames zijn destijds in een compilatie van 8 afleveringen uitgezonden op RTV Oost. De Grenslandkapel en de Oberkraïner treden altijd samen op en zorgen zo voor een zeer gevarieerd programma.

Frühshoppen met de Grenslandkapel uit Overdinkel

Zondag 17 maart
Aanvang: 14:00 uur (zaal open vanaf 13 uur)
Locatie: Theaterzaal Holstohus, Olst (Jan Schamhartstraat 5)
Tickets:  € 10,- in de voorverkoop, op 17 maart aan de kassa 12,50 (exclusief eten en drinken)

Regelmatig wordt er tijdens de voorstellingen en activiteiten gefilmd en/of gefotografeerd. Wanneer u dit niet op prijs stelt, meldt dit dan vooraf aan de receptie of aan de fotograaf, dan houden wij hier rekening mee.