Zaterdag 9 december Eindshow Comedycursus

Tickets (€ 5,00 p.s.), klik hier

De tweede stand-up comedycursus in Olst is toe aan de het langverwachte hoogtepunt van deze cursus: de eindshow.

Dat betekent bloednerveuze cursisten die voor het eerst het podium op gaan én… boven zichzelf uitstijgen. Met voorsprong de meest spannende show van het jaar voor zowel de deelnemers als voor de bezoekers. Wat hebben ze bedacht? Wat gaan ze doen? Kom spiksplinternieuwe artiesten bekijken en misschien… ontdek jij wel de sterren van de toekomst!

In totaal zullen er acht comedians optreden: naast de vier cursisten komen er nog vier beginnende comedians van buiten de regio om hun ideeën te delen met het Olster publiek. Zorg dat je erbij bent, want het wordt een avond vol nieuwe ideeën, originele verhalen en goede grappen! De avond wordt aan elkaar gepraat door MC Lambert-Jan Koops.

Over de cursus

Deze cursus stand-up comedy is door het Holstuhus georganiseerd in samenwerking met Stichting UICF en het Comedyhuis. Deze laatste twee geven al meer dan tien jaar comedycursussen om er zo voor te zorgen dat steeds meer nieuwsgierige mensen kennis kunnen maken met één van de leukste kunstvormen die er zijn.

Tijdens de comedycursussen komen alle facetten van het leven van een stand-up comedian aan bod. Hoe bedenk en schrijf je een goede grap, wat zijn manieren om te improviseren op suggesties uit het publiek, wat is de beste manier om leuke grappen op het podium uit te spelen: al deze zaken worden behandeld. Het is ‘time to take the stage’ en een groter publiek aan het lachen te maken.

Foto’s eindshow voorjaar 2023 © Arend-Jan Loozeman

Eindshow Comedycursus | zaterdag 10 juni | Holstohus, Olst (Jan Schamhartstraat 5) | aanvang: 20.30 uur

Tickets (€ 5,00 p.s.), klik hier

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.